Sada je: 17 tra 2026, 19:18.

Mekki Torabi - nastavak

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Mekki Torabi - nastavak

PostPostao/la aneta » 02 stu 2009, 10:59

Budući da me ova tema jako interesira, molim da nam se omogući nastavak.
Zanima me što ima novog u Zg, kako mame i njihova dječica i ima li dobrih vjesti.
Budući da mi ne možemo doći, poz svima
Aneta
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: Mekki Torabi - nastavak

PostPostao/la nadicab » 02 stu 2009, 11:32

Jasno je zašto je ona prethodna tema zaključana - Lidija je lijepo objasnila da se takav način komunikacije neće tolerirati jer je neprimjeren ovom forumu.
Za sve ostale - pišite :mase
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la ddamja59 » 02 stu 2009, 16:17

Mi vodimo našega Bornu 7 dana i ići će mo do kraja. Primjetila sam da je u sali miran u kolicima a inače se u gužvi unervozi i plače. Nisam sigurna ali mi se čini da mu oko više ne titra (nistagmus) a što se tiče eeg-a, vida i cista u mozgu znat ćemo više kada odemo na ct i eeg. vjerujemo u Mekkija i nadamo se nekim poboljšanjima. Bila sam u redu s jednom mamom iz Splita. Curica od 3,5 godine ima nekakvo okoštavanje bubrega i ne može pomoći niti transplatacija. Kaže da je bila kod Mekija i u splitu 8 puta i da su doktori na kontroli ustanovili neobjašnjivo veliko poboljšanje. Mama je donijela nalaze prije i poslije i predala ih na info pultu.
sretno svima :mah :mah
ddamja59
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la majica » 05 stu 2009, 16:12

bok svima htijela bih postaviti jedno pitanje nadam se da ce mi netko znati odgovoriti !!!!
kakv utjecaj imaju mekkievi tretmani na ljude sa srcanim bolestima!!!i dali bi uopce oni smijeli biti kod njega!!!
majica
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la nadicab » 05 stu 2009, 16:44

danas sam čitala veoma zanimljiv članak patera Linića na tu temu u VL
Everybody is a genius. But if you judge a fish by its ability to climb a tree, it will live its whole life believing that it is stupid. - Albert Einstein
Denis, 16.05.2000.
http://www.udruga-oko.hr
nadicab
Prepečena plavuša

PostPostao/la lulamae » 05 stu 2009, 19:26

dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la ddamja59 » 05 stu 2009, 20:02

Pročitala sam članak. Crkva ima svoje stavove i treba ih poštovati. I crkva i masa drugih ljudi će reći isto, ali ja jednostavno želim tračak nade u beskraju dijagnoza kojima medicina nemože pomoći. Kada su nam rekli da će naše dijete biti biljka (tada je imao 4 godine), svijet se nakratko zaustavio. Zar niste primjetili? U vakuumu nerazumijevanja našli smo razumljivu malešnu točkicu i uhvatili se za nju.
Godine su prolazile, sada ih imamo 18, prolazile su operacije, medicinari su odmahivali glavom. Sada samostalno sjedimo u kolicima, nemamo pelene, pričamo puno suvislih rečenica, smijemo se, volimo muziku, psujemo i sretni smo.
Nadišli smo neuropedijatra, neurokirurga i cijelu fizijatriju . Nalazi mozgovine s puno cista i malo sive tvari, sa eeg-om od stalnih grand mala i žarišta do lagano promijenjenog a mi razumljivo pričamo! Nikome od njih to nije jasno, ali je tako.
Prošli smo ukupno 23 operacije i nebrojene bioenergičare, šarlatane, travare od Hrvatske, Bosne, Slovačke, Engleske....život nam je bolji. Dali su oni pomogli, da li je pomogla naša vjera ili suze zaključane u dubini duše?
Tko zna!
Vjerujem u VJERU I BOGA, i sam Mekki kaže: molite se bogu za ozdravljenje, mislite u tom trenutku na postojeće bolesti. Ja to godinama radim, svako jutro se budim i pomno tražim na svom ljubimcu do kakvog napretka je došlo i UVIJEK vjerujem u poboljšanje. Nakon 32 tretmana kod Domančića srce mi je lupalo kao u srne u svakodnevnom iščekivanju i nakon dugih 18 godina pelena već 3 mjeseca ih nemamo.
Čudo Božje zar ne?
Sada smo kod Mekkija i opet iščekujem i vjerujem.
ZAŠTO CRKVA SMATRA DA TO NIJE DOBRO? SVE JE DOBRO ŠTO PRUŽA NADU!
ddamja59
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la Tomijev i Larin tata » 06 stu 2009, 15:46

ddamja59 - svaka ti cast. Nemam rijeci. Sretno u svemu.
Tomijev i Larin tata
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la aneta » 09 stu 2009, 11:01

Molim inf. da li Mekki radi 14.11.
Poz ekipi :kiss
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la ddamja59 » 09 stu 2009, 12:06

Da, rekli su da rade još i 14 (subota). :mah
ddamja59
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lana2 » 11 stu 2009, 09:12

Drago mi je da se ovaj link nastavlja, jer se na njemu moglo pročitati najiscrpnije glede naše dijece. Ono što mogu reći iz svog iskustva, a idem od prvog dana da tamo vlada neka posebna energija koja te tjera da ideš svaki dan. Par puta sam rekla da ne idem više s djecom u tu gužvu, a jutro kad ustanem ne zamislivo je ne otići. Na žalost ne mogu reći da imamo ikakvog pomaka glede sluha kod dijeteta, što više malo je i gore. Kod sebe sam uočila neka poboljšanja glede leđa i još nekih sitnica koje mi doktor mora potvrditi da su u istinu nestala.
I činjenica da nisam ni malo umorna a, svaki dan sa dvoje djece idem na Velesajam.
lana2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la ddamja59 » 11 stu 2009, 18:00

Mi smo se upravo vratili jer putujemo sat vremena do Petrinje. Mi isto nismo previše umorni. Isto tako, za sada izvana ne primjećujem nešto ali čekam ct i eeg pa ćemo vidjeti. Danas je počeo raditi tek oko 12 h pa se stvorio stvarno veliki red, ali ljudi su dosta strpljivi. Mi smo tamo treći tjedan. :srca
ddamja59
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la water77 » 12 stu 2009, 01:20

majica je napisao/la:bok svima htijela bih postaviti jedno pitanje nadam se da ce mi netko znati odgovoriti !!!!
kakv utjecaj imaju mekkievi tretmani na ljude sa srcanim bolestima!!!i dali bi uopce oni smijeli biti kod njega!!!

Svi ljudi smiju ići kod njega osim: TRUDNICE i ljudi koji imaju PACEMAKER.
Dakle trudnice ne smiju piti niti vodu niti ići kod njega na tretmane dok ljudi koji imaju pacemaker smiju piti vodu, ali ne smiju ići na tretman!

Još da vam otkrijem da ponovni dolazak možemo očekivati slijedeće godine u svibnju ili lipnju!
Još se točno nezna.
Kako su ljudi postali malo zločesti pa dolaze i nakon 16 sati u subotu će raditi samo do 15h (naravno vrata (ograda) će se zatvoriti u 15h i tko je unutra toga će primiti, a sve koji dođu nakon toga neće!)
:mah
water77
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la sejseli » 12 stu 2009, 16:34

Molim vas da li netko zna ili mi može saznati da li je netko tko je imao dijabetes tipa 1 i bio na inzulinu nekoliko godina ili neko vrijeme, a išao je Marokanskom iscjelitelju Mekkiju Torabiju, ozdravio od dijabetesa tipa 1?

MOLIM VAS ODGOVORITE MI AKO ZNATE ZA NEKI SLUČAJ ILI SLUČAJEVE ILI PROBAJTE PITATI NEKOGA KAKO BI SAZNALI?

PUNO VAM HVALA!

P. S. Znali li netko kako da dođem do te, za mene, jako vežne informacije, odnosno kako da svoj upit objavim javno pa da dođem do informacije(a)? Još jednom PUNO HVALA svima koji će mi na bilo koji način pomoći ILI SE POTRUDITI DA MI POMOGNU, jer bih i ja za druge učinio isto, odnosno uvijek pomažem svima maksimalno koliko mogu. Molim Vas da odgovore šaljete na e-mail: hrcsejseli@gmail.com

Hrvoje
sejseli
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la MBee » 12 stu 2009, 16:54

Dijabetes tip 1 NE MOŽE biti na inzulinu NEKO vrijeme i definitivno NE MOŽE OZDRAVITI!
MBee
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la MaMi » 17 stu 2009, 23:43

I? Kakvi su vam dojmovi nakon terapije?
21 gram
MaMi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la IVAN91 » 18 stu 2009, 09:16

Pozdrav ekipo bio sam kod mekija 30 dana...kosa mi je pocela rasti ..ps.imam alopeciju areta totalis -to je ispadanje kose ,obrva i trepavica i dlaka po tijelu.sve mi je otpalo ..odkad idem kod mekija obrv su mi krenule rasti,trepavice,kosa...ma sve i de na bolje..samo mi je rekao da cu morati obavezno u M A R O K O !!!

Jel mi moze ko od vas dati sve sto je potrebno za maroko ako ima jer ,tamo na velesajmu nisam ni trazio ,jer mi je meki rekoa zadnj čas kad se vodu posvećivao u autima..tako da molim vas da mi neko da uputstva to za maroko..sta ,koliko,cime se ide...kad se ide ..jel neko ide.. i tak..puno pozdrava ozdravite mi svi... ;););)

I LOVE MEKKI TORABI :)
IVAN91
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 18 stu 2009, 11:15

Koliko imam inf Mekki će u Maroku raditi u 1. mjesecu 2010. Kontakt je Asad (098 315-215) koji je sada u Kini, on rezervira hotel. Ostale inf. možeš pročitati ovdje na forumu, a ako ti još nešto treba javi.
Poz i sretno
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lulamae » 18 stu 2009, 13:09

Ivane..jako mi je drago citati tvoje lijepe vijesti :) bas si me razveselio :)
dobro se vidi samo srcem, bitno je očima nevidljivo...
lulamae
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la IVAN91 » 19 stu 2009, 14:04

Hvala puno...za informacije...ma ozdravit ce te mi svi vi samo morat vjerovati,moliti se dragom bogu..i problemi ce nestajati..TREBA biti optimista treba razmisljati pozitivno ..negativno iz glave treba izbijati..

ps.jel asad poslje kine dolazi u hrvatsku ili ?

i jel ima neko ko je vec bio u maroku da se dogovorim s njime ili njom..hvala
IVAN91
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la frezija » 20 stu 2009, 13:22

Ivane91... presretna sam zbog tebe,sretno
frezija
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la IVAN91 » 20 stu 2009, 13:47

Hvala ferezija i drugi ..puno pozdrava :)
IVAN91
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 26 stu 2009, 10:40

Evo dragi moji čula sam da jedna grupa ide 15.siječnja preko Asada kod Mekkija u Maroko. Tko planira put, najbolje mu je ići tada, jer je sigurno da će biti tamo, a i lakše je kad ima naših ljudi.
Pa sretno :mah
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lana2 » 26 stu 2009, 14:45

Hvala ti aneta na toj informaciji. Ja sam upravo u dilemi da li ići u Maroko. Bila sam sa dijetetom na velesajmu oko 25 puta i evo do sad nema nikakvog pomaka glede sluha. Uspjeli smo pitati Mekkija što misli za njeno stanje, rekao je da pratimo što će se događati i da dođemo u Maroko. E sad je moje pitanje, s obzirom da dolazi u 4.mj. kod nas, da li vrijedi toliki put proći sa djetetom od dvije godine, s kojim sam jedva na velesajmu izdržala. Razmišljanja sam da se za zdravlje dijeteta ide na kraj svijeta. Da li je po mišljenju vas mama, posebno koje ste išle u Maroko, dugo čekati do proljeća.
lana2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la aneta » 27 stu 2009, 11:30

Ne mogu ti reći da li ti Mekki može pomoći, ali terapija u Maroku i ovdje na velesajmu ne mogu se usporediti.
Tamo je desetak ljudi, a ovdje tisuće. U Maroku možeš razgovarati s njim, pitati što hoćeš, a i terapiju bi znao ponoviti dva puta. Mislim da sve treba pokušati, pa ako imaš snage i novaca kreni.
Pozz
aneta
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lana2 » 27 stu 2009, 18:51

Hvala puno draga aneta na informiranju. Svaka dobra info. o Maroku u ovom trenu mi puno znači. Jer nije to spremiti se i otić u Karlovac, to je malo dijete, s kojim trebaš sve isplanirati i provjeriti do posljednjeg detalja.
Pozdrav svim forumašima!
lana2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la water77 » 28 stu 2009, 17:26

IVAN91 je napisao/la:Hvala puno...za informacije...ma ozdravit ce te mi svi vi samo morat vjerovati,moliti se dragom bogu..i problemi ce nestajati..TREBA biti optimista treba razmisljati pozitivno ..negativno iz glave treba izbijati..

ps.jel asad poslje kine dolazi u hrvatsku ili ?

i jel ima neko ko je vec bio u maroku da se dogovorim s njime ili njom..hvala

pozdrav Ivane.
Mekki poslije Kine odlazi na Tajland, pa 1.mj. u Maroko, a u 5 mj. tek dolazi u Hrvatsku.
Zadnji info.
water77
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la IVAN91 » 29 stu 2009, 18:29

Ovako ,znam da su mekki i asad osli u KINU..uzeo sam broj od asada sa foruma neko je napisao ..pa sam dao tati da nazove on je nazvao i rekao mi datum kad da ga nazovem da ce doci u zg...jer planiram ici u maroko..kome se moram obratiti da idem 15,sječnja u MAROKO ...pozdrav
IVAN91
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la lea.marijela » 30 stu 2009, 00:11

lana2 obzirom da sam bila sa svojom Leom u Maroku samo mogu potpisati Anetu i reći da ukoliko imaš priliku svakako kreneš za Maroko jer je odnos Zagreb-Maroko nebo i zemlja. Put nije tako strašno za podnjet samo se treba dobro izorganizirat a tamo će nas biti dovoljno da ti se pomogne kad ti zatreba. Eto ja se s Leom opet spremam pa ako se odlučiš vidimo se!
IVAN91 najbolji kontakt za odlazak je direktno Asad no imaš na Mekijevoj stranici i mail pa ako na njega staviš da trebaš rezervaciju za odlazak u Maroko i pomoć oko organizacije istog sigurno će ti se netko brzo javiti. Još jedan savjet preciziraj datum meni je to prvi puta puno pomoglo.Vidimo se u Maroku :mah
LEA 0,870 - 2006 / DOMINIK 2003 / NIKA 2001 /
lea.marijela
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la lana2 » 01 pro 2009, 15:05

Baš ti hvala lea.mariela na ovim lijepim riječima. tj.podršci da krenem sa svojom curom. Kad vi planirate putovati, bilo bi lijepo da vas upoznam tamo. Čitala sam vaše postove i vidim da imate puno znanja i iskustva. Drago mi je da je vašem dijetetu pomoglo i da idete naprijed.
Da imam malo straha od svega priznajem imam. Curu je teško umiriti, posebno aviona se bojim kako je utišati do Maroka. Tek sad po malo stavljamo slušna pomagala, koja baš niti voli niti prihvaća. A kad joj rukom pokažem ne kuži da treba biti tiho.
Al ću sve izdržati samo da nam bog da da se vrati sluh, koji je moja cura izgubila na prvi rođendan od teškog pneumokoknog mengitisa.
Kao da je i on protiv aparatića, u trećem mj. smo prvi put išli na podešenje aparata a ono sluh se vrati gotovo u potpunosti. Tri tjedna sreće i ponovo gubitak, koji traje do danas. Zato mislim da joj Mekki može pomoći, jer da su osjetne stanice u potpunosti mrtve, sluh se ne bi mogao vratiti nakon tri mj. poslije mengitisa. bila sam u velikoj nadi da će joj ovh 25. puta pomoći, al eto bog je odlučio da još nije vrijeme.
Hvala i puno pozdrava!
lana2
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Sljedeća

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.