Sada je: 30 tra 2026, 08:11.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

mirbi je napisao/la:Zašto bi to što se šiša dulje bilo garancija bolje obavljenog posla? J
A ošiša me za 15 minuta. Jednostavno je spretna.

frrr je napisao/la:
to ovisi od toga kakvu kosu imaš. ja, kao prvo, imam kose za tri glave.
.
...Kad žena ima rijetku slabu i tanku kosu, logično mi je da je tu puno teže postići pravi efekt.
Kad žena ima rijetku slabu i tanku kosu, logično mi je da je tu puno teže postići pravi efekt.

elizabeta je napisao/la:frrr je napisao/la:
to ovisi od toga kakvu kosu imaš. ja, kao prvo, imam kose za tri glave.
.
frrr ja imam kose za šest glava, pa mi dobre frizerke upravo to izdvajaju kao "izazov". Kažu da se od moje kose može svašta, a valjda se i greške teže skuže na gušćoj kosi...Kad žena ima rijetku slabu i tanku kosu, logično mi je da je tu puno teže postići pravi efekt.Ali nek frizerke kažu...Lilly?

lilly777 je napisao/la: frrr ti imas super kosu!!

Krumpirić je napisao/la:500kn, astimiša![]()
![]()
u Omišu manje od 200kn, 200 maksimalno, šišanje, farbanje i PRAMENOVI, feniranje..
uglavnom se tamo šišam, jer ostavim djecu mami i mirno odem![]()
I tu kod mene u Podsusedu ima fensi-a jeftin-salon, koji je usput i kozmetički![]()
i to koliko para, toliko muzike-ne vjerujem u to.
jednom u životu sam platila puno-za maturu, kod najskupljeg frizera u Splitu-ajmetigamajko što mi učini.
Talenat je talenat, može se sakrit u bilo koji kvartovski frizeraj, smao ga treba naći.
Da dam 500kn za šišanje, plakala bi 5 dana nakon toga

dunja je napisao/la:sjednem i kažem radi kaj misliš da treba

thinkPINK je napisao/la:200 do 250 kn svaka 3-4 mjeseca, farbanje, sisanje i sve sto ide uz to. To mi je bome i limit. 500 kuna za frizera niti ne pomisljam potrositi.

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.