Sada je: 12 kol 2026, 16:58.

osobni asistent

Ako vaše dijete ima bilo kakvih problema u razvoju, svratite ovamo. Pitajte, ispričajte svoju priču, podijelite svoja iskustva. Mjesto na kojem ćete dobiti puno informacija, pomoći, savjeta i vidjeti da uopće niste sami.

Moderator/ica: nadicab

Re: osobni asistent

PostPostao/la matea_vu » 02 srp 2009, 22:21

enđi-lulamae-ltl -lamb-HVALA puno velika :kiss i pozdrav od mene i Matee :mah
tako su mi rekli u školi a vidjet čemo kad bude krenila jer če to biti tako kako oni kažu ali vidim da se
pedagogica zalaže da mi pomogne svaka joj čast žena je za pet malo je takvih nažalost
slika
matea_vu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la matea_vu » 09 ruj 2009, 22:44

ENĐI kako je kod tebe s asistentom jel ste ga dobili ili je ostalo samo na papiru kao kod nas:mah
slika
matea_vu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la matea_vu » 09 stu 2009, 20:59

jel mi može ko pomoči sa savjetom neznam šta da radim malena ima rješenje za osobnog
asistenta u školi i naravno i škola i poglavrstvo samo sve ljepe rječi da če sve biti u redu
i da če joj ga omogučiti i gradonačelnik je odobrio novac i sad je stalo mala mi nije
bila dosta u školi jel je stalno nešto bolešljiva i krenila je prošli tjedan i sad su počeli
opet problemi premješteni su u drugi razred jer im je u razredu pao strop i sad joj je
wc jako daleko i danas je jedva izdržala 5 sati normalno učiteljica,spremačica su joj
na početku pomagali a sad slabije pa nekrivim ih nije to njihov posao i sad neznam
kuda bi ja sad mogla kreniti s tim rješenjem kobi mi mogao pomoči :mah
slika
matea_vu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la enđi » 10 stu 2009, 17:59

matea_vu je napisao/la:ENĐI kako je kod tebe s asistentom jel ste ga dobili ili je ostalo samo na papiru kao kod nas:mah

Isto kao i kod vas,ali kod nas nema ni novaca,ali ja sam se uspjela dogovorit sa školom da mu razred bude u prizemlje,da za odmorom uvijek netko bude s njim,a kada je tjelesni u dvorani,ja ga taj sat ne vodim u školu,jer sam se učiteljicom dogovorila da to bude prvi sat,tako kao što vidiš ništa ako sam nešto ne pokreneš,ali dosta ovisi i o učiteljici.
Matea_vu,pa ti novce od grada imaš,sada bi se ti mogla raspitat oko toga tko bi ti mogao biti asistent,meni je škola rekla. da sam ja dobila odobrena sredstva ,da bi u tom slučaju oni kao škola raspisali natječaj za asistenta u nastavi,tako da bi tako trebala i vaša škola.
enđi
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la matea_vu » 11 stu 2009, 15:15

Enđi da novce su obečali ali mi se čini da je to samo
još jedno pusto obečanje :angry
slika
matea_vu
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

PostPostao/la mrava » 11 stu 2009, 21:55

A da odeš kod ravnatelja/ice i pedagoga/ice pa da oni pokušaju nešto ,,pogurati''?
Hrvoje 30. 10. 2008.
Gabrijela 3. 1. 2011.
Andrej 27. 8. 2015.
mrava
tenfam tenfalicom

PostPostao/la matea_vu » 11 stu 2009, 22:02

mrava ja sam stalno s njima u kontaktu obje su preda mnom zvale i sve
je bilo kao sređeno al opet u poglavarstvu je zapelo moram ja otič al
kad sad nestignem kad sam s njom svaki dan kod dr.i nemam više
baš ni živaca jel su svi na rječima dobri al kad treba niš
slika