patronaza nije uspila pa se nadam da ce vama bit bolje pozz sretno

Sada je: 13 kol 2026, 00:20.
Moderator/ica: nadicab

.nemoj se brinit sve će bit 5 ako šta i zaboraviš mogu ti tvoji poslat brodon.imaš i ljekarnu i dućane.ma ženo imaš i frizerski hahha.šalim se.pozdrav i sretno 
:

a bože mili triba in predložit da uvedu jednu liniju za žene koje su odustale od termina.pa ja ću POOOOOOOOOOOOLUDIT.neko čeka termin ka žedni kišu,a ja ne mogu dobit da se odjavin.samo čekan da me pitaju jesan li se mogla ranije javit!!!!!!!!

molim vas jel ima neko nekakav dr
ugi broj telefona,ovo nema smisla?
evo žene mi odgodili.ako kome triba neka zove.imali smo 23.11.pozz

mamin slatkiš je napisao/la:madir ti otkazala mene sad zva taj covik sta nam je sredija da dodemo na tvoje misto haha,a ja nisam ni rekla da se znamo ni nista ,sad idemo za 10-ak dana,uh to ce proc za cas tribam pocet spremat sve stvari...![]()
eto vidiš kako to ide,zato mi je bilo toliko bitno da otkažem,da ih uspijem dobit.aj sad udri radnu akciju peri robicu,peglaj i pakuj se...nemoj se krcat stvarima...ono najosnovnije...ma sve će bit ok.samo da anti pomogne.pratit ću razvoj događaja.
a mogli bi se i vidit kad se vratite,kava.....možda?

,da vec cu lagano pocet gledat robicu za njega za mene i tako sve u svemu cujemo se kad se vratim sve cu ti ispricat kako je bilo,i tebi zelim puno srece s patronazom i nadam se da ce ti pomoci...pozz

pakujete li se?

mi danas propuzali
pravilno četveronožno jeeeee.puže i pada al se diže.vježba i plače svaki dan al drugačije ne ide.aj lipo je vrime pa će ti se sve osušit.pratin ja vas.pozz 
,luce s kojim trajektom ides jel te muz vozi ili...pozz cujemo se madir za onu
kad se vratim

mamin slatkiš je napisao/la:super madir bas mi je drago zbog vas,luce s kojim trajektom ides jel te muz vozi ili...pozz cujemo se madir za onu
kad se vratim
![]()

mamin slatkiš je napisao/la:super madir bas mi je drago zbog vas,luce s kojim trajektom ides jel te muz vozi ili...pozz cujemo se madir za onu
kad se vratim
![]()

lucija1976 je napisao/la:vratili se nakon prvog tjedna i nije nam žao. Ono tamo je za veliku većinu djece i mama prava koma

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 6 gostiju.