primjetila sam kod K. vec neko vrijeme da ima tu i tamo trzaje u obliku: stisne desni i kao zgrci se cijelo tijelo i rasiri sake. traje sekundu, a nekad se ponovi za redom. onako otprilike kao kod nas velikih kad nam pukne zivac. ali ga ne ometa u aktivnosti koju radi.
vjerojatno nisam dobro opisala.
ja to nekako pripisujem zubima (kojih jos nema, iako jas ja vise puta mislila da su izbili sa svih strana). i meni bas raste osmica i osim sto stalno boli povremeno me zna zignuti, onako bas u zivac. pa se mislim mozda je tako kod njega pa ga trzne.
dok papa na zlicu se isto to zna dogoditi.
tako nesto slicno sto sam opisala sam vidjela kod jedne curice od 11 mj i to kad je bila ljuta ili kad bi je zubi mucili (tako mi je rekla njena mama).
inace je ok. normalno se ponasa, osim sto sve trpa u usta i sve grize. ima 9 mj.
jedino kad ide spavati, dok se bori sa snom zna imati sto tikova, vrti se, vrti glavom lijevo desno, lupa nogama i td.
naravno mene panicarku peru brige i crne misli da nije nesto gore, neke konvulzije i sl.

) da se moze ovako iz prve ruke vidjeti kako neka bolest izgleda, kako se manifestira.

Moja djevojcica je sad veoma spretna, proplivala ljetos (2mj prije cetvrtog rodjendana)... Neke od mojih prijateljica smatraju da bi ona sve ovo postigla i da nije isla na vjezbe, mozda i bi. Ja se jednostavno nisam htjela dovesti u situaciju da se, ne daj Boze, jednog dana pitam da li smo mogli ispraviti da smo na vrijeme reagovali.

tu je katastrofa! na svaku novu igračku urla iz petnih žila, rijetko koju prihvati nakon par dana, a ima i nekih koje je dobio prije par mjeseci, pa stoje spremljene jer još uvijek plače kad ih vidi. primjetila sam da su to većinom igračke žarkih boja ili neke koje imaju glasnu glazbu, ili jedna kojoj glazba nije baš nešto, meni je djeluje kao da je igračka pokvarena. on ju ne može smislit. urla u liftovima, ne voli kad je puno ljudi u kući (više od troje, četvero), ne voli nepoznate, jako teško se privikava na nekog novog.