Sada je: 11 kol 2026, 08:59.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

- dobra atmosfera, poticajno, kreativno. Tete za pet!
pa se povlačilo koješta o vlasnici po novinama, jesu li bili vrtić ili igraonica i svaštanešto, drugi se zatvorio pa s jednog kraja grada ponudili roditeljima svoj drugi vrtić na oko pola sata vožnje autom. 

ivana7997 je napisao/la:mm bi ti na to rekao: da baba ima pimpek, bila bi deda

.meni se čini da u takvoj grupi manja djeca profitiraju jer gledaju velike, kopiraju ih, veliki se igraju s njima.
eli je napisao/la:ovisi što je kome bitno na ljestvici kvalitete

eli je napisao/la:razlika od dvije godine je jako velika kada se radi o grupi djece gdje ih je dovoljno da se grupiraju prema interesima i mali pate kad ih se isključi, a isključuje ih se. veći previše gledaju ispadaje svojstvene manjima i to im indirektno postaje normalna reakcija i kada su sami frustrirani i odrastanje ide sporije. ne znam da li me kužite što želim reći.

frrr je napisao/la:ivana7997 je napisao/la:mm bi ti na to rekao: da baba ima pimpek, bila bi deda
ha? kaj hoće reć TM, da izmišljam bez veze?
ivana7997 je napisao/la:neeee, to on tak komentira kad ja postavim pitanje prepuno irealnih pogodbenih recenica, kao ono tvoje..

), naučio samo promatrajući sa strane veću ekipu neke predškolske pjesmice ("Draga Martina Martin ti piše, sad kad znam sva slova volim te još više"
)frrr je napisao/la:sigurna sam da je mahimi vegetarijanska prehrana bitnija od blizine vrtića)

one u gradskima su bolje plaćene, imaju redovna primanja, kraće rade, imaju manje zahtjeve od ravnatelja, bolje su zbog toga volje, imaju i dodatne edukacije, međusobno se educiraju.

snowwhite je napisao/la:I jos jedna prednost privatnog je sto mozes bez problema upisati dijete koje nije napunilo godinu do 1.9.

Barbi je napisao/la:1. skuplji su
2. uglavnom nemaju adekvatne prostore, pogotovo kad govorimo o dvorištu/ igralištu
3. često nemaju svoju kuhinju već im se hrana dovozi od negdje
4. nemaju dovoljan broj osoblja, pogotovo kad treba osigurati zamjenu zbog bolesti tete pa kakti male skupine na kraju ispadnu jako velike
5. tolerira se primiti u vrtić i polubolesno ako ne i bolesno dijete što direktno ugrožava ostale
6. privatni vrtići najčešće su registrirani kao igraonice što im daje mogućnost zapošljavati nestručno osoblje a ujedno se i pravilnici koji se primjenjuju za vrtiće na njih ne primjenjuju pa mnogi standardi vrtića nisu ispoštovani
7. za nekolicinu privatnih vrtića sam čula da ne rade po mjesec dana preko ljeta - kolektivni godišnji

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.