zajecka je napisao/la:Miki a jeste vadili krv koliki su leukociti bili ?? Zanima me jel mi kao imamo virozu na temelju krvne slike i kasnije potvrđenog brisa da nije sg, a vama rekli bez brisa da je sg, a krvna slika ?
mi nismo vadili krv i nismo dobili tamiflu.
bili smo kod doktorice 3. dan od pojave simptoma (1. dan mučnina i glavobolja, opća slabost i početak temperature, 2. dan temperatura s naglim porastima do skoro 40, 3. dan temp oko 39,5, sve to uz malaksalost i smetalo joj je svjetlo - sama je tražila da se ugase crtići jer joj smetaju - i jak kašalj + hunjavica, jedan dan se čak sva uplašila jer su je boljele kosti noge)
kad smo došli kod doktorice, rekla je da bi mogla biti gripa, ali je možda i viroza, znat ćemo po daljnjem tijeku bolesti, tamo negdje 6. ili 7. dan i tek nam je 7. dan rekla da je to bila gripa
pa znaju doktori prepoznati gripu i bez vađenja krvi, ali kao što je i sama rekla, ne 1. ili 2. dan temperature
i inače nam uvijek kaže da ne može znati zbog čega je temperatura ako dođemo prije 3. dana te temperature, pa čak ni nalazi krvi na samom početku bolesti nisu sasvim pouzdani
i inače, ni mene ni MM-a ni djecu nisu prijašnjih godina slali vaditi krv da bi potvrdili gripu - nego bi je dijagnosticirali preko simptoma
a budući da trenutno nema druge gripe- možemo zaključiti da je to bila svinjska gripa
a svi simptomi upućuju upravo na gripu
i mali update, točno 7 dana od pojave prvih simptoma (koje sam ja tada pripisala običnoj virozi) - konačno smo s temperaturom od samo 37
sad još moramo preživjeti ovaj tjedan i nadati se da se temperatura neće vratiti

ali nisam baš bila takva cijelo vrijeme