silki je napisao/la:rekoh ti da su![]()
jedino što mene ždere kod tih gaća je to da su mi svakim pranjem mrc manje. perem ih u ladnoj vodi, sušim na ravnoj podlozi i opet se skupljaju
Ili guza raste

Sada je: 10 svi 2026, 07:41.
Moderator/ica: nevenera
silki je napisao/la:rekoh ti da su![]()
jedino što mene ždere kod tih gaća je to da su mi svakim pranjem mrc manje. perem ih u ladnoj vodi, sušim na ravnoj podlozi i opet se skupljaju

kad ono manji ovaj koji mi je doma.
:
. Pa kao pravi streber
sam uzela i maslinov sapun za rucno pranje te sampon od Disane za vunu.
) i zadnja Close parentica AIO. I stay dry lineri.
! Tako sam oduševljena!!!!!

Mini Me je napisao/la:mi još nismo dobili naše pelenice...a ni novce.......![]()
cure, jel imate osjećaj da vam se beba uvijek pokaka u određene pelene?![]()
mislim moja uvijek ima zamazane sve pelene....ali kad joj stavim bambus....e onda se zna pokakati, da sve curi sastrane...ali uvijek.....
Arkana10 je napisao/la:dali postoje AIO koje imaju bambus unutra?

Arkana10 je napisao/la:obozavam bambus pelene. i eto pitanja, mozda ste pisale o tome, ali ne mogu naci.
dali postoje AIO koje imaju bambus unutra?
silki je napisao/la:Arkana10 je napisao/la:obozavam bambus pelene. i eto pitanja, mozda ste pisale o tome, ali ne mogu naci.
dali postoje AIO koje imaju bambus unutra?
AIO close parent (formerly modern baby) - pop-in - bamboo.

)

. Dobit ce uskoro te novije, cijena ce biti isto 14 funti. Dobra ti je stranica koju si stavila, vec sam nasla sta bih si narucila
ne imam probleme sa mojom karticom, dobro da mi stoji narudzba pa cu pokusati sa drugom. ja sam narucila paket od 10 po snizenoj ceni.

tigger je napisao/la:a vas pitam nešt u vezi linera!
Da li ih i od kad koristiti?
Koje i gdje kupiti?
penny je napisao/la:e silki...el me navlacis ko mak na konac... bas sam mislila narucit air flow cover...a sad imaju i onu ponudu![]()
ko je sve koristio te me covere,zanima me kako je sa djelom oko nogica,ja imam jedan na drukere od nature babiers,a ovi mi se cine slicne a tolko zulja oko nogica da cak ne zakopcam donji druker ,dok je oko pasa na najmanjem kopcanju jos prs lufta...
ovisi najviše o AIO. ima odličnih a ima i loših. ti spominješ tetre pa predpostavljam da imaš pocketice? koje?zvečka je napisao/la:AiO su stvarno praktične, ali nisu baš 100% pouzdane, pogotovo kod malo većih guza. Ako se dijete puno popiški propuste. Zato je dobro stavljati osim tetre unutra još jedan uložak na pelenu. To su moja iskustva s AiO
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.