Postao/la ivanaibruno » 08 stu 2009, 13:00
jučer sam bila u par dućana, onako usput, i mislila kupit torbu. došla sam doma tako deprimirana da uopće ne znam ko je tu više lud.
tražim kožnu, malo veću torbu, za savki dan, da visi prek ruke, i ak je potreba- da ju mogu objesiti na rame. našla sam par takvih da mi se sviđaju. cijene su bile: 1.330,00 pa 1.600,00 pa 1.800,00 pa 2.090,00 kn!?! pa dobro kaj je to??? ja, istina bog, nisam kupovala kožnu veliku torbu možda 2-3 godine. ove koje imam su ok, ali sad bi se malo ponovila, ali kako??? pa jel stvarno nema jeftinijih takvih torbi??? mislim, ja sam bila u guliveru i jos nekom ducanu u siti centru, al baš ni ne znam gdje bih još pogledala za torbe. isuse, tak sam loše volje. u ovom drugom dućanu mi je žena rekla da može i na 6 čekova?????????? ha???? pa kaj se tak kupuju torbe? na rate??? baš se osjećam loše. kaj to znači da neću više nikada imati kožnu torbu, lijepu i modernu? pa mislim fakat ne dam 2 000 za torbu, ne dam.
ima li neki dućan u zg koji bi preporučile sa kožnim torbama, a da je ipak nešto niža cijena? ne mora biti markirana robe, nego moderna i kožna. moderna mi znači poveća, s ručkama za na podlakticu. netko je prekrasnu zelenkastu gesovu prodavao ovdje na kupi-prodaj- eto tako nešto. ali crnu/crnosivu.