Sada je: 07 kol 2026, 01:01.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
Ivy26 je napisao/la:a cijena te knauf verzije???? I kaj se onda taj knauf zid stavi na postojeći?

Plusic je napisao/la:mi smo radili takva vrata na visecoj osnovi o kakvima pricas. radili smo ih za spavacu sobu i kupaonu. gore je napravljena vodilica i prakticki vrata vise na njoj. dolje je samo na jednom dijelu kao mali klin koji drzi vrata da ne plesu.
nama ih je radio majstor koji je radio i sve ostalo u stanu (kuhinju, kupaonu, ugradbeni ormar, krevet) - svaka vrata smo platili 2000kn.
debljine su standardnih vrata.

mi smo radili takva vrata na visecoj osnovi o kakvima pricas. radili smo ih za spavacu sobu i kupaonu. gore je napravljena vodilica i prakticki vrata vise na njoj. dolje je samo na jednom dijelu kao mali klin koji drzi vrata da ne plesu.

suzaks je napisao/la:Plusic napisa:mi smo radili takva vrata na visecoj osnovi o kakvima pricas. radili smo ih za spavacu sobu i kupaonu. gore je napravljena vodilica i prakticki vrata vise na njoj. dolje je samo na jednom dijelu kao mali klin koji drzi vrata da ne plesu.
I kak ste zadovljni? Mi namejravamo takva jedna postavit - ja stalno gvantam SM da budu lupkala na propuhu?
Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.