Mrđi je napisao/la:joj sto ste me nasmijale <
>kad se sjetim svog poroda - ja sam u radaonu usla sa smjeskom pa su me svi cudno gledali o
ijali me, klistir nije trebao jer sam neposredno bila na Wc i polako za babicom u box, kad ono dosle do kreveta a ja "ajme moram se popiskit". Ona me cudno pogleda i kaze s ad ste bila, a ja "ajme moram stvarno opet" i opet nas dvi jedna za drugom natrag - usput sam gledala kako ostale rodilje lipo leze i vicu <
>kao ono prvi mi je porod pa da vidim sta me ceka.<
>Onda sam legla iako sam pitala mogu li stajat, a dr. me pita (bila otvorena 10 cm) "sto vi mislite di cu ja stajat kad vi pocmete radat?"<
>a onda sam legla i kako trudovi nisu bili bas previse jaki ja zaspala 5 min...<
>onda me babica cudno gledala kad bi me dosla vidit jer sam ja pjevusila pa malo duboko disala - kao ono, vidi nje kao da vam je 10 dijete <
>inace sam se smijala cilo vrime - a i oni kad sam rekla "da, hocu drip jer sam ogladnila i hocu sto prije na rucak (rodila u 10 5)" i kad sam rodila rekla sam im "ne zaboravite javit kuharici da cu ja ipak rucati! <
>btw. rucak nisam niti primirisala kad sam dosla u sobu <
>Katarina 16.01.2005.<i></i>
da se nadovezem sto se tice klope :kad sam rodila lezim u radaoni nova smjena dosla,pitaju jesam dobro:ma jesam samo kad ce dorucak ja bi jela gladna sam jako jer sam se dvaput ispovracala za vrijeme poroda,i napokon dolazi dorucak ja ocekujem sad cu se najesti kad ono:kruh i med

zovem muža daj donesi hamburger