gdje? koji?
Sada je: 06 kol 2026, 01:48.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
).

Plusic je napisao/la:u Lisci imas uglavnom bapske modele u vecim brojevima kosarice.
Triumph nudi nesto siri izbor modela.
Anitu nazalost povezujem samo sa trudnickim, pamucnim, jednostavnim, bijelim...
o kojoj velicini se radi?
strava
eli je napisao/la:D košaricu imaju skoro svi proizvođači pa je izbor stvarno velik.

Plusic je napisao/la:to nije veliki broj i nemojmo filozofirat oko toga.
modela ima, i to sasvim dovoljno da moze svatko birati sto mu se svidja

Anita mi je sad veliki izazov, jedva cekam uputiti se tamo i osjecati se opet kao zenska sa mogucnoscu izbora
. Time da ako trazis npr. 75E onda si ga pogotovo nadrapao jer to skoro pa uopce nemaju.mrava je napisao/la:U Neckermannovim stranicama ima poseban katalog XXL moda pa se tu da naći lijepih i dobrih grudnjaka
.MalaSirena je napisao/la:mrava je napisao/la:U Neckermannovim stranicama ima poseban katalog XXL moda pa se tu da naći lijepih i dobrih grudnjaka
Probala sam ja naručiti nekoliko modela (bili su jeftiniji od Anite, pa da, ajde, ušparam) i dobar mi je bio jedino jedan sportski grudnjak; ovi ostali jeftiniji bili su od tako tankog materijala kao za badiće koji su mogli držati jedino samostojeće, a ne gravitirajuće cice
![]()
tak da sam to fino vratila. S onima preko 300 kn mi se uopće ne da zafrkavati jer za tu lovu kupim u Aniti i probam na licu mjesta pa ne moram sto puta vraćati da bih došla do odgovarajuće veličine i da mi dobro drži i stoji.

mamashnita od noje je napisao/la:bokun sisa je cetvorka. s relativno uskim ledjima. cure

mamashnita od noje je napisao/la:bokun sisa je cetvorka. s relativno uskim ledjima. cure

Dudley je napisao/la:Naravno model koji uspješno obuzdava ovo što mi je krasno navedeno u podnicku

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.