Sada je: 19 kol 2026, 01:52.
Moderator/ica: Hajdi

...dva mišljenja su ipak bolja od jednog... 

...jel' to previse u toku 24 h?
jer obično im uguravanje hrane na jednu stranu potakne izlazak na drugu stranu tijela.
moj je bio ko švicarski sat po tom pitanju.

To je slučaj kod vas i kod većine al normalno je iako rijetko i da dijete nema stolicu 5-6 dana. O tom sam dosta i čitala proguglajte ako mi ne vjerujete
Tako je kako kažeš.I to ako nema stolice par dana je normalno dok god beba piški.

To je slučaj kod vas i kod većine al normalno je iako rijetko i da dijete nema stolicu 5-6 dana. O tom sam dosta i čitala baš zato što me brinulo proguglajte ako mi ne vjerujete
J je kakio nakon svakog dojenja, a dojio na zahtev, pa vidi ti koliko puta je bilo

znam da djelujem kao nova mama iako mi je ovo druga beba, kako smo produzile boravak u bolnici izgubila sam samopouzdanje tako da sad panicim oko svega.
dakle, kao što su cure rekle, sve je ok.
eli je napisao/la:To je slučaj kod vas i kod većine al normalno je iako rijetko i da dijete nema stolicu 5-6 dana. O tom sam dosta i čitala baš zato što me brinulo proguglajte ako mi ne vjerujete
ne trebamo guglati. za bebu mlađu od šest tjedana zabrinjavajuće je i ako kaki samo jednom dnevno.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.