Sada je: 04 kol 2026, 23:34.

Božićni pokloni za odrasle- ideje

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Božićni pokloni za odrasle- ideje

PostPostao/la ivanaibruno » 29 stu 2009, 21:36

obzirom da imam problema sa nedostatkom ideja za poklone, mislila sam da pod jednim naslovom protresemo moguće poklone za odrasle. I to raznorazne: bake, dede, muževe, žene,....

za muža imam ove godine super ideju: gumbi za mandžete (rukave na košulji). vidjela sam zgodne u Zari (WG) i Galileu u AM. Ovaj drugi ima i lijepu kopču za papirnati novac, ako koga zanima. godinama sam ju tražila, pa si ju je na kraju sam kupio u USA. cijene "gumba": 150-300 kn. Kopča je oko 200-250.

E, vidjela sam i krasni digitalni okvir za slike, samsung, 430 kn, u WG, onaj prvi dućan na katu kad se ulazi s parkinga. Rubovi su krasno zaobljeni, a okvir je u bebi-rozoj, bijeloj i crnoj boji.

a kaj ću bakama? što ćete vi svojima? imate općenito kakve zgodne prijedloge?
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Re: Božićni pokloni za odrasle- ideje

PostPostao/la srecica tara » 29 stu 2009, 21:45

Ovo je vec treca tema o bozicnim poklonima... ja sam jedva smislila za djecu,, ova ideja sa okvirom nije lose, ja pikirala jednoga u markatoru.

Inace ne kupujemo mamama , tatama, bakama i siroj rodbini poklone, samo se darivam medusobno sa muzem i djecicom.
S-2005
K-2007
T-2009
J- 2011
slika

U životu nije važno koliko puta padneš, već koliko si se puta spreman dignuti.
srecica tara
Asimilirana
Asimilirana

Re: Božićni pokloni za odrasle- ideje

PostPostao/la ivanaibruno » 30 stu 2009, 16:51

di ima tema o poklonima? velim, dobro bi mi doslo. očito mi je promaklo
ivanaibruno
Stalno sam tu
Stalno sam tu

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.