I Jelena se izvijala zato jer joj je bilo dosta nošenja u košarici ( ja to zovem kiflica), ili izvija se jer je snažna pa se odupire....ali sve je to strah, pa bolje da su snahe nekaj izmislile. No dobro, mi smo se valjda riješili izvijaja, a vibram da i Toma i Tin sto brže zaborave na izvijanje.
Moje krvarenje i ishemija su isto najvjerojatnije nastale intrauterino, tak je bar rekla prim. Presečki kada smo radili UZV s 2.5 mj starosti. A cure moje mene su zadnjih mj, dana držali u bolnici radi graničnog tlaka, i svako malo gledali UZV, i imala sam malo plodne vode i svaki dan CTG snimali, jednom su otkucaji pali na 60, ( trebali biti 130-160) i opet mi brzo radili UZV( radila specijalizantica)- i uvijek je sve bilo uredu. I tko zna koliko puta si je dijete zbog manjka prostora stisnulo pupkovinu i ostalo bez kisika , i rodila se malena 2830-dakle imala je blaži zastoj u rastu. I sve je to bilo nekaj granično, a oni mene kiselili do 41 tj jer se nisam otvarala, umjesto da su me porodili u 38, kao i sve cure s tlakom, i možda svega ovog ne bi bilo.
Mi smo sutra isto na kontroli, a ostatak rečenice od vas dvije nemoram niti pisati.Pišemo se sutra nakon vježbi.

.

Sad vjezbajte sto vise mozete do utorka, mozda da cak malo ubacite i "Polovinske metode" vjezbanja bez obzira na to sto dijete place. Znam da nije lako ali vrijedi probati
A za dnevnu bolnicu probaj gledati pozitivno, super je da postoji i ako ce to rjesiti problem, onda nema dileme da je tako najbolje za Tina, zar ne. A mi smo mame tu da radimo najbolje za svoju djecicu, sve cemo nekako izdrzati.
. Sada ga samo drilaj, da se dobri neuronski put za okretanje, što jače upiše.
i pusti ga.Ne sviđaju joj se male smrdljive nogice, a onak malo smrduckaju, kak je meni to slatko

ne kužim jer ne radi ništa
dobila sam grižnju savjesti jer ne vježbamo koliko i vi. zasad tin stvarno voli vježbati. jedino ako je pospan ne ide, ali onda ni ne pokušavam. zapravo svaki put kad se probudi ga presvučem pa onda vježbamo. ako mu je dosta počne kašljati.