Sada je: 21 ruj 2026, 00:51.
Moderator/ica: Diami

ali svejedno moram priznat da mi nije bilo nimalo ugodno.

Crteži

(imala sam 21 god.).Uopće mi nije palo napamet da je to "normalno"pitanje
.

rekla sam da je zeljena trudnoca i dalje je razgovor tekao u ugodnom tonu..
natka je napisao/la:Imalo normalan ginekolog će skužiti po tebi, da li si oduševljena ili nisi!
Šta ima pitati, pa vidi!

mlada cura koja ne zna i ne smije znati nit o seksu nit kontracepciji

nekima i u starijoj dobi.Ja sam otišla ginekologu po pilule u 4.srednje,molila boga da nikog ne vidim i ne sretnem tko me tamo pozna,dok je moja seka o svemu pričala sa mamom.Ja nisam,nisam taj tip.A i svatko ima pravo na svoj izbor i odgovara za sebe i svoje postupke.Ne odobraavam abortus kao kontracepciju daleko od toga,ali tuđe odluke me se ne tiču.Drugi put kada sam ostala trudna nitko me nije ništa pitao valjda se kužilo na licu da sam srtena
ali nije sretno završilo. 

(i napravim briseve, papu, drugi put i torch, dobijem folnu i sl.) - stvarno nije bilo potrebe da me pita je li to bila željena trudnoća

bailey je napisao/la:ali zato me jedna gđa na poslu pitala je li to željena trudnoća a već sam bila otišla na čuvanje.

marinela je napisao/la:bailey je napisao/la:ali zato me jedna gđa na poslu pitala je li to željena trudnoća a već sam bila otišla na čuvanje.
možda je samo mislila u smislu da li si planirala ili se dogodilo ?!?
moja nije bila "željena", dogodila se slučajno...
a to što mi niti u jednom trenu nije palo na pamet napravit abortus to je već neka druga prića
i volim to dijete potpuno jednako kao što bi i da sam ga planirala

Glupo je raspravljati o takvim stvarima,zamisli da živiš u malom mjestu gdje svatko svakog zna,a koje ima 2 ginekologa,pa tetu u ljekarni gdi kupuješ pilule(a svi te znaju i sad će znati da se sexsaš i reći te mami....a imaš 17),u tinejderskoj dobi jednostavno drugačije razmišljaš.A kondomi pucaju

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.