Sada je: 10 svi 2026, 06:42.
Moderator/ica: nevenera

Ina66 je napisao/la:a jučer sam gledala dodatne uloške - je li 25kn puno ili malo za uloške od bambusa?
Mrđi je napisao/la:pitanje: jel trebaju svedske pelene za siroko povijanje preko platnenih?

sutradan je bilo nešto drugo na programu ali kako sam imala pelena u svom wetbagu ponovila sam ukratno najbitnije. čisto da se zna da se ima opcije. neke su me trudnice razumjele dok su me neke gledale kao da sam 

ne bi od mene slušali predavanje...
nevenera je napisao/la:eee, da one znaju da su meni popuštali coveri....ne bi od mene slušali predavanje...
![]()
zadovoljna sam jer će to postati (bar mislim) redovni dio radionica koje se održavaju svaki mjesec

We know at this time of year your shopping list is probably full of seasonal goodies but let's face it some slightly less frivolous items - like nappies - are still essential! That's why we're making your nappy shopping between now and Christmas Day a little less of a financial burden with a whopping 20% off everything!
To take advantage of this fantastic discount all you have to do is enter the code:
KITTYKINSCHRISTMAS
in the Voucher Code box when you enter your delivery details and 20% will be deducted from your order before you proceed through the payment process.
What's more, this is a multi-use code so you can shop as many times as you need between now and midnight on December 25th and you'll get the same great discount. We don't even mind if you share the code with your friends... (and no, we haven't been at the sherry trifle yet, we're just sharing our Christmas spirit 'Kittykins style')
There's just one tiny change to our usual service... if you order something that is out of stock and have used the voucher code to claim your discount we won't be able to partially dispatch your order and keep out of stock items on back order for later dispatch. We will contact you with alternatives (if appropriate) and and ask you to either choose a substitute or remove the out of stock item/cancel your order. We hope this won't affect your enjoyment of our offer...

!

to mi je poznato!! kad nekome kažem koliko koštaju te pelene...samo me pogledaju...dobro da ne kažu da nisam normalna...da za te krpe dajem tolike novce!!!!
......joj svrbe me prsti...a M. su već neke i male.......ali mm će me ubiti ako još koju naručim......a i nemam ih više gdje ni slagati....... jooooooj...... 

mamina cura je napisao/la:Ako su joj prihvatili narudzbu vjerovatno su do sada i poslali. Oni su jako brzi i profesionalni

thinkPINK je napisao/la:Jedna anegdota...
Setaju mi se radnici ispred prozora, a na striku se suse platnene... Jedan posprdno kaze "Vidi ove pampersice", a drugi mu odgovara nesto kao "Sto je tebi jedne takve peleni su ti 100 kn." Pitam se na kojem forumu mu je zena

mene ozbiljno strah kad ih stavim sušiti da mi ih netko ne ukrade. u prizemlju sam, blizu ceste.... 

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.