Danas smo malo kraće vježbali oslonac na rukice, ali smo zato sve drugo puno više vježbali, zahvaljujući balonu. Jelenu fasciniraju baloni, bolje rečeno izluđuju. Dok je bila manja ako bi joj dali balon nekaj je pokušavala s njim i kada bi nakon x puta odletio poludila bi , plakala, zato joj i nisam davala balone. A trebali ste ju vidjeti danas, koje su to bile rotacije, brzinom svjetlosti, pa visoki dohvati lijevom rukom, ( to može , ali neće, pa moramo više lijevu ruku vježbati). Onda je skužila da ga može uloviti za mjesto gdje se puše i gdje je balon zavezan, lijepo s dva prsta, pincetnim hvatom, i onda to gricka. Toliko se izokretala, da se izmorila i zaspala " ko beba", u 19 i 15 . Kak je dobro kada se pogodi nekakva igračka koja ih zainteresira, sve se može izvježbati bez muke.Imam par aduta doma koji uvijek pale, sat, mobitel, bilo kakva knjiga ili časopis, ali to joj ne dam grickati, pa rijeđe koristimo. Hit u zadnje vrijeme je i kutija od vlažnog wc papira iz dm-a, koju sam napunila s manjim kockicama, kvačicama, labelom, i takvim sitnicama. Kak lijepo leži na trbuhu pa vadi te stvarčice van, jednu po jednu, kopa po kutiji, ili ju uzme cijelu pa sve istrese van, pa onda lovi po strunjači.A tek kutija od nescafea, ili potrgani miš od kompjutera. Zato curke mašti na volju, nađite nekaj zanimljivo, i da vidite kak će hvatati i okretati se za tim.
Po novom ja se više ne živciram kada će se podići na ručice, kada će se postaviti u četveronožni... Vježbam, i kada bude, biti će.Treba joj više vremena, ali kada usvoji neku radnju, ne prestaje ju raditi.Nema više svakidašnje jadikovke najbližima, pa da me izluđuju njihovi savijeti i reakcije.Sveki je danas opet iznosila svoju teoriju sjedenja, da ju moram staviti da sjedi. A ja sam joj lijepo po 100-ti put objašnjavala da će sjediti kada se sama posjedne s godinu, dvije, nije bitno.I , bravo ja, nije me uopće naživcirala kao ranije. I još ću joj 1000 puta objašnjavati i za sjedenje, i hodalicu, možda zapamti

Cure promijenite svoje reakcija na okolinu, okolinu ne možete promijeniti.