Sada je: 28 kol 2026, 19:44.

privatni djecji ortoped u zg

Sve o zdravlju, bolestima i preventivi.

privatni djecji ortoped u zg

PostPostao/la mama78 » 08 pro 2009, 19:55

..pozzzz svima...

mi moramo na operaciju vratnog misica, vjezbe nisu urodile plodom, nazalost...e sad, sta je tu je...treba nam preporuka (jer smo iz bosne) za dobrog djecjeg ortopeda-hirurga...culi smo za dr miroslava haspl ali sam naisla na podatak da on sad radi na klinici akromion a tamo ne rade zahvate nad djecom....zna li tko da li on radi jos gdje, privatno ili kako vec...

zg nam je nekako najblizi pa smo mislili to obaviti tu, pa vas sve molim da ako tko ima informaciju tko, gdje, kako doci do nj i sl....bila bih vam veoma zahvalna da to podijelite s nama...
mama78
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Re: privatni djecji ortoped u zg

PostPostao/la alexandra » 08 pro 2009, 22:02

da ti budem iskrena, mislim da u zg privatno nećete naći dj. ortopeda za operaciju.

budući dolazite izvana, ja bi na vašem mjestu probala nazvati bolnicu šalata, gdje rade dobri dj. ortopedi i gdje je skrb za dijete ipak adekvatnija nakon operacije nego u privatnoj ordinaciji, a sve to možete platiti i to znatno manje nego kod privatnika.

u svakom slučaju, sretno.
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la mama78 » 08 pro 2009, 23:29

hvala na savjetu...i to su mi takodjer vec rekli, ali opet rekoh da pokusam...dvije glave su pametnije od jedne :dada a ovdje smo da bismo si pomagali pa rekoh...a kako sam prestravljena i ne znam cega se vise bojim, same operacije tortikolisa ili opste anestezije (ona ima tek 3 godine)..svaki savjet je dobrodosao...
mama78
Samo sam naišla
Samo sam naišla

PostPostao/la alexandra » 09 pro 2009, 08:59

naravno da se bojiš.
samo razmisli i ovako, meni osobno je uvijek draže da mi dijete ide u totalnu (a išla je) u bolnici nego u privatnoj ordinaciji - ipak za bilo kakve komplikacije bolnica ima i bolju opremu i više ljudi i kao što ti kažeš više glava koje će se sjetiti šta treba napraviti.
ako treba, pišam crveno
alexandra
idealni svjedok

PostPostao/la Krumpirić » 09 pro 2009, 09:43

ja bi isto za sve ozbiljnije uvijek išla u bolnicu-puno stručnjaka na okupu, oprema, svakodnevna razmjena iskustava, konzilij...
Krumpirić
Cobra 11

PostPostao/la mama78 » 10 pro 2009, 08:03

sad trenutno smo u fazi prikupljanja svih mogucih informacija, iskustava i sveg ostalog...i mi smo za soluciju bolnice, ono sto trenutno znamo je da ne zelimo dijete izlagati ovim nasim mesarima, novac nije u pitanju, naravno, jer samo Bog dragi zna koliko smo ga vec potrosili na razne preglede, specijalisticke, terapije, privatne fizioterapeute i ino..tako da kad uzmemo u obzir da je ovo konacno rjesenje (nakon kojeg opet slijede vjezbe cak i do godinu nakon op) cijena same op nije nam bitna...samo da je strucno obavljena, naravno..

zato ako tko ima informaciju, broj tel, ime i dr.....da li ovako ili na pp ( da ne bi bilo reklamiranje)...

zahvalna mama
mama78
Samo sam naišla
Samo sam naišla

Natrag na Bubini sam!

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.