Sada je: 09 kol 2026, 21:47.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Luantaro je napisao/la:bila ja danas oko pol 1
bio je istinski užitak šopingirati u tvornici u kojioj ima oko deset kupaca![]()
izbor - dobar, to je relativno, bila je hrpa cipela i čizama, svega, cijene jaaaako snižene
ja kupila dva para cipela...
.

TmamaKiN2 je napisao/la:rossi na tresnjevci ima 30.50% snizenje, sele se s 01.02. u jurisicevu
, s 1.300 kunića snižene na 600.
pelene Pampers mega pack: junior 111 kom, maxi 132 kom i maxi plus 120 kom za 199,99 kn!

folne je napisao/la:U Peku imaš Primigi. Cijena oko 470, a netko je mislim negdje pisao da imaju 30% ppusta sad.
, ja ubola za curku prekrasne tamnosmeđe, jedino što je to bilo onu subotu za Sv. Nikolu, u KC su bile probrane, no popodne smo išle na rođendan kod trga pa svratile u onaj Peko na početku Ilice i ono brojeva ko u priči.

palunkica je napisao/la:Jesam ja, visoke cipele. Išla u Mass u GM, na jednima piše 50% popusta, pogledam cijenu, nešto preko 1000 kuna - 50%. Timberland cipele. Nešto mi je bilo sumnjivo, otišla u Timberland dućan, koštaju 499 kuna.![]()
Što se tiče pravih nepromočivih cipela, bar u broju koji sam ja tražila izbor baš nije neki, radi se o broju 34
.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.