Sada je: 25 srp 2026, 23:13.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Anika30 je napisao/la:Preletila sam onako, ali ne vidjeh od kada može vrhnje 12%mm?
Mogu li joj ga dati onako žlicom kao jogurt?
?
tanjabb je napisao/la:Ne znam sta bih ti rekla. Po meni vrhnje nije nesto sto se jede zlicom kao jogurt.
!
.
Imate li kakav savjet, ideju 

Ina66 je napisao/la:u principu, što više m.m to bolje
ali, zašto ste na kravljem? Pia ide u jaslice?
i to s 500 ml mlijeka je količina koju bi trebalo konzumirati ukupno dnevno, a ne 500ml mlijeka pa još dodatno mliječno

Sanika je napisao/la:koji kruh vam jedu klinci?

ali mu ja najradije dam kiflice iz dinare ili puter štangice iz dućana. mi kupujemo najčšešće kruh sa suncokreom i njega sam do nedavno izbjegavala mu davati zbog sjemenki ali evo neki dan uz moje budno oko je i to smazaosnowwhite je napisao/la:što se kruha tiče maks jede kaj mu daš
, ali gledamo kupovati kukuruzni jer ga i mi volimo...ponekad i raženi za njega.

snowwhite je napisao/la:zwerka mislim da se negdje pisalo kako abc ima najmanje soli. ne mogu se sad sjetiti kad ga je maks probao. ali nije baš oduševljen. ma šta god mi namazali nema njemu do samog kruha. skromno dijete![]()
možeš maslac možda

nego u forum tablici piše jogurt s 10 mj a u onoj iz moja sretna bebe da je s 11 mj, a vidim da ste se u njenoj izradi dosta držali te tablice iz sretne bebe...kaj je onda ok
17.01.2009.

17.01.2009.

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 3 gostiju.