Ali otisli smo sa teme pa se odjavljujem

Sada je: 01 ruj 2026, 01:39.

dakle tijekom mjesec dana njoj se izmjenjivala čas lakša temperatura, čas neobjašnjiv osip, a cijelo vrijeme je bila izrazito živčana i plačljiva i često je loše spavala. Slično je bilo i nakon docjepljivanja. Inače je zbilja zdravo dijete. 
MoPaRu je u kalendaru s 18mj il je barem bio od 12-18 kad je M bilo vrijeme za njega. Tako reče naša pedijatrica.

Krumpirić je napisao/la:plusić, baš traže knjižicu ili mislim, znaš zašto ja tebe to tolko pilam!?!-pa radi se o ISTOM vrtiću![]()
![]()

cijepiti se mora i to je to.

veky32 je napisao/la:
samo me nesto zanima, jel vam kaze pedijatar da nakon MoPaRu trebate doci za pola godine da bi se cijepili sa Kombinirano cjepivo DTaP-IPV-Hib?
zanima me ovo:
da li je cjepivo DTaP-IPV-Hib cjepivo koje se nadovezuje iz djetetove prve godine zivota i treba dati u tacno odredenom razmaku ili to nema veze pa se moze odgoditi ????
- po navršenih 12 mjeseci života OSPICE-ZAUŠNJACI-RUBEOLA (MO-PA-RU)
- Kombinirano cjepivo DTaP-IPV-Hib

17.01.2009.

Minna je napisao/la:Mi odgađamo MoPaRu do daljnjega...ali ne znam što ću s tim kombiniranim?

17.01.2009.
(sramotno za mene da bolje ti pratis moje dijete nego ja 
Plusic je napisao/la:veky nismo ni mi D cijepili sa tim cjepivo koje ide sa godinu dana, mislim da je to priorix?
bas planiramo ovih dana otici tako da uspijemo odraditi eventualne reakcije prije rodjenja drugog bebaca

definitivno nije uputno dijete trudnice
17.01.2009.

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.