Hvala cure na odgovorima.

Sada je: 26 srp 2026, 00:07.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

17.01.2009.
Diami je napisao/la:Ne moraš mu davati umjesto krutih obroka, možeš mu ponuditi ujutro ili navečer prije spavanja ili negdje između ugurati.
17.01.2009.

kod nas nije palilo. Vidi kako će reagirati pa ćemo smisliti nešto drugo ako ne ide ništa od ponuđenog 

Svaka bebica je različita, možda tvoj voli češće jesti. Leon nije puno stariji, a i već dugo su mu obroci ovakvi:
nema šanse da nešto prstima jede osim kruha, odmah pokazuje rukice da su mu prljave i traži da ga se briše 

sasa2008 je napisao/la:ja bi vas molila savjet.imamo god dana i naš dan izglreda ovako....ujutro oko8 ili 200 mlijeka ili mlijeko i žitarice pa oko 10.30 voće.onda spavanje pa ručak 12.30 pa ili opet voće ili voćni jogurt i prije spavanja 150 mlijeka,budjenje oko 17.30 i jako voli jest povrće pa mu damo ili ako ostane od ručka ili nanovo nešto napravim,onda oko 19. pojede jogurt ili obični ili voćni i prije spavanja 200ml mlijeka sa kekskom za bebe ili žitaricama....još uvijek miksamo jer povrati i najmanji komadić ako nadje...jel to u redu ili moram mjenjat nešto.
ja bi tu makla bočicu 

Zwerka je napisao/la:Šta kažeš na naš jelovnik??

Zwerka je napisao/la:Pitala sam i dr.House za taj svoj problemčić, pa me pitao zašto mu nisam već počela davati kravlje mlijeko, i da ako jede sve, ne vidi razloga zašto se zabrinjavam.
karla štrajka mlijeko kad joj raste zubić

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.