Sada je: 04 kol 2026, 17:20.
Pratite generaciju svojih mališana, družite se, razmjenjujte iskustva, mišljenja i dijelite sve ono lijepo i manje lijepo što donosi život s djecom!
Moderatori/ce: latica, snowwhite
Postao/la Liv Tyler » 16 pro 2009, 00:42
Mi se izmjenjujemo prema potrebi ali G. se kupa svaku večer. Dok je bila manja (čitaj s kraćom kosom) prali smo joj i kosu svaku večer ali sada jednom tjedno. Kako nam je stigao i braco nemamo neki red ko ide prvi osim onda kad je neko nervozniji zbog nečeg. Nema veze je li ljeto ili zima ali smatram da je to jedan način relaksacije i opuštanja prije spavanja. I stvarno oni brzo potom zaspu.
J. je još mali pa se za sada još ne kupaju skupa ali i to nam sigurno slijedi jer se već jako vole skupa igrati.
-

Liv Tyler
- idoiti popitu
-
Postao/la rusulica » 16 pro 2009, 11:31
kika 2 je napisao/la:Nema veze je li ljeto ili zima
Meni je jako bitno da li je ljeto ili zima jer imam ogromni prozor u wc-u (koji i nije baš najbolji) pa da bih kad je hladno i bura barem donekle ugrijala wc moram opaliti maratonsko grijanje od po nekoliko sati i opet nije baš toplo...užas. Zato kad je baš, baš puno hladno preskočimo kupanje i samo istuširamo guzu i operemo lice i ruke a inače kupanje brzinski jer bi se u protivnom prehladila. Ljeti se zato izbućkamo do mile volje. L. je inače jako čisto dijete, pazi jako da se ne išporka

a kada se ipak šporka odmah to želi očistiti. Ne trpi niti da je šporka oko usta dok jede i za divno čudo manje se isprasi nego moj muž dok jede(a sve jede sama) pa onda ni nemam previše posla oko pranja. U protivnom bih morala pronaći način za okupati je svaki dan.
L 2007
M 2012
I 2014
-

rusulica
- Mediteranski efekat
-
Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Na mreži
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.