kod tebe božićnjak uranio!Mi koristimo najčešće frankovu kavu za espreso, čista navika....Lavazzu i illy kupim kad odem van, al dok se na njihov okus naviknem, potrošim zalihu kupljenje kave, pa se vratim na franck

Sada je: 04 kol 2026, 15:41.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
kod tebe božićnjak uranio!

Skorpi, gdje kupujete kapsule? Znam da si rekla vani, ali koji ducani to imaju da znam je li bi mi to sestri bilo usput ili ne?
Tvoj onda izgleda kao ovaj s drugog linka a princip mu je ovaj s prvog linka, samp nije Illy kava nego Delzio, ako sam dobro skuzila?
Takvih ocito sada nema, no potrazit cu jos malo.

Ko mala djeca smo

Krumpi, je li i vas jako bucan?

MaminMacak je napisao/la:Mi jutros popili prvu kavicu iz nove Gaggie crvene boje![]()
Krumpi, je li i vas jako bucan?
Nas je stvarno bucan, pa ne znam je li to neka greska ili tako treba biti?

, ja bi sada ipak uzela neki na patrone ali ne iz razloga sto se treba cistiti (jer niti ovaj ne cistim nista posebno) nego zato sto prva kava na ovom espresso aparatu uvijek ispadne losija, a rijetko i kuham vise od 1-2 kave, pa mi je to bezveze. I nikako da skuzim kad ispadne fina pjenasta kava, a kada ne 

Ta nespresso kava je najskuplja mislim na svijetu (od svih onih koje mogu se nac u trgovini)

, s čišćenje nisam još proučila.

Novamama je napisao/la:nespresso je ovo što sada reklamiraju? krupsov aparat u svim bojama, cca 1000 kn?
vidim da su im kapsule skupe, a i ja se nabrijala da želim piti illy kavu pa kao gledam ove za espresso (obična kava ne kapsule).
ova dva koja ja gledam imaju pritisak od 15 bara, s čišćenje nisam još proučila.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju.