Ajd dobro, valjda će i meni jednom zasmrdit

Sada je: 27 kol 2026, 14:32.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

LiKmama je napisao/la:Hoce, sigurno. Kad ti se pluca ociste i ode ti taj smrad iz nosa, osjetit ces ga na ogromne udaljenosti i bit ce ti grozan.

svaka čast!!!

Ne mogu se prisjetiti onog osjecaja kad otvoris oci da moras smjesta otici dolje i zapaliti, ne mogu se sjetiti te potrebe.
oš malo pa će biti dvije godine kako sam prestala. Nisam povukla ni dim. Smrdi mi na kilometre.
).
yra je napisao/la:beammama, mi smo u isto vrijeme prestajale...čestitam ti na uspjehu!
Ja još uvijek imam osjećaj da sam do jučer pušila, još se sjećam okusa i filinga.
Često sanjam da pušim (cigarete).
jedno 4 cigarete ) pa nastavim doma uglavnom dok klinci zaspu ili u kuhinji kod prozora.
, mm već 4g. ne puši i samo što mi ne zabrani pušenje u stanu, ma ima on pravo ali kad ja uživam u njoj jer kako ste i rekle to je mojih 5 minuta. Ali najviše, najviše i najviše me boli što to vrijeme koristim trujući se a ne u igri sa djecom i zbog toga žeeeeeliiim prestati ali nikako da odlučim........... 

madir je napisao/la:pušila prije trudnoće,prestala.pa dojila i kad sam prestala opet propušila.al ne pušim kod Ivana,imam sobu tamo neku il van ispred vrata.a volila bi prestat al .biga

Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.