Sada je: 04 kol 2026, 19:14.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

šta mislite o tome. još nikad nisam kupovala polovno pa me panika 

ANAJOB je napisao/la:mene muči isto ova dilema...
koja su bolja quinny speedi ili jane ( slalom nešto) isto trokolica.
ja bi kupila nova kolica , a za košaru ( dreami ) sam mislila kupiti polovnu, usput ako tko ima javite se na ppšta mislite o tome. još nikad nisam kupovala polovno pa me panika
![]()
jane kolica su mi nepoznatija i ne znam kolika je razlika u cijeni- mislim ako je cijena samih kolica quinny i jane 3u1 tu negdje onda mi jane dolazi u opciju

definitivno to kupujem, jer kako je MZ napisala bebe se jako kratko voze u tome i to ne može biti loše.

ANAJOB je napisao/la:ma moja beba (ova šta je sada u trbuhu) isto će imati skoro pa sve od svojeg brace,
ja sam samo malo skeptična o tuđim stvarima , ali nakon što sam saznala da se sa dreami košare sve skida i može pratidefinitivno to kupujem, jer kako je MZ napisala bebe se jako kratko voze u tome i to ne može biti loše.

ANAJOB je napisao/la:a i o tome koliko tko ima para
jer da sam ja bezobrazno bogata isto bi uletila u trgovinu i kupila to, to i to....
a ja nisam, još,tako bogata pa onda, gledam tražim i kombiniram, ali mislim da u tome nema ništa loše...

snowwhite je napisao/la:Cure ovdje imate topic gdje se dugo i naširoko prišalo o kolicima:
http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=35&t=43460&hilit=+kolica
i ovdje:
http://mameibebe.biz.hr/phpBB2/viewtopic.php?f=48&t=27957

Niki* je napisao/la:ali za kolica se nemogu nikako odlucit jer non stop nalazim na neka nova i svatko ima rezlicita iskustva. .

katastrofa!!!!!!!!!!
ANAJOB je napisao/la:ok nisam baš dobro izabrala slike, ona prva ima 4 kotača, a to ne bi.
mislim na obični quinny buzz, zašto su tako različita sjedala i naravno meni su ljepša ona kojih nema u prodaji!!!!!!

ANAJOB je napisao/la:

Krumpirić je napisao/la:zašto se ježite polovnog?
koja sam ja nemajka, moje drugo dijete nema skoro ništa novo![]()

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.