Sada je: 26 srp 2026, 12:37.
Moderatori/ce: Diami, nevenera

sasa2008 je napisao/la:ako izbacimo to mlijeko koje on inače popije trebao bi jesti ručka više ili što??znači za bebu od god dana malo je 190ml odprilike ručka šta pojede??neznam zato vas pitam jel to dovoljno količinski za bebu od godinu dana

jer je imao 15mj pa ok. Tako je i sad najradije konzumira...rijetko kad je baš jede, ako da dva ili tri komadića uvrh glave. 
.
17.01.2009.
Zwerka je napisao/la:Pošto mi sad smijemo jesti citruse, da li ste ih davale malo po malo, ili mu mogu recimo dati da pojede cijelu mandarinu npr, ako će mu se svidjeti?
snowwhite je napisao/la:ja sam mu probala dati mandarinu i nije mu pasala. samo je pljuckao.
vidiš možda da sam ju iscjedila

Zwerka je napisao/la:.
Po nekom redu, mlijeko bi morao dobivati ujutro, prije doručka i navečer prije spavanja, i imati 5 krutih obroka - doručak, užina, ručak, užina, večera.
.

Zwerka je napisao/la:Po nekom redu, mlijeko bi morao dobivati ujutro, prije doručka i navečer prije spavanja, i imati 5 krutih obroka - doručak, užina, ručak, užina, večera.
Zwerka je napisao/la:mc, mi imamo 4 obroka!

Zwerka je napisao/la:Ina, koliko čitam, neke cure daju mlijeko ujutro i na večer i još tokom dana imaju 4-5 obroka.
još nekad u vrtiću između doručka i ručka dobiju neku voćku ali onako za prigrist, pokoju krišku jabuke.
.
17.01.2009.

17.01.2009.

onda moram na silu jer toga me stvarno strah.snowwhite je napisao/la:palentu kad se već stisne sam mu rezala na kockice

17.01.2009.
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.