Mora da je i taj kocert fada bio predivan!
Sada je: 13 kol 2026, 10:09.
Moderator/ica: nadicab

.

djećici

stanica ima zvucnih efekata ali nema svjetlosnih..medutim malo sam se razocarala sto vlakic ne vozi sam
a skuzila sam da smo odabrali bas taj koji vozi ali izgleda da sam pogrijesila
adrian se igrao sa stanicom dok smo nas dva pokusavali sklopiti prugu ali nismo bili bas uspjesni pa smo odustali....hehe..znam da nije nis komplicirano ali nekak smo sve stavili naopacke pa smo odustali a adrian ionako nije bio nes zainteresiran-cijeli taj dan..kupili smo mu i bongose u lidlu..ni to ga nijenes odusevilo..ali mislim da je to zato sto je njemu inace kad su takvi dogadaji previse svega toga pa najcesce tek nakon dan dva kad se to sve smiri onda on pocinje dozivljavati sve..i pocne prepricavati sto se desavalo proslih dana..

A, Majo, tek kako se obradovao gusarskom brodu

dini!!!! 

pozdrav faith
a pogotovo jos i s onim zvoncicima i ocean drumom kojeg cu sigurno u dogledno vrijeme pokusati nabaviti..s njim sam i ja odusevljena..
ljudi,to je jedna tako jako jako simpaticna osoba da se vidi izdaleka 

, o mamama koje su uživale u zvuku zdjela neću ni pričati
.
jucer smo gledali prstenje..i stvarno je skuuupo
ali ovisi sto tko zeli..da li kvalitetu ili nes jeftino..uglavnom jedva smo se usaglasili oko izbora..buduci da smo i inace razliciti ovo nije bilo nis cudno ali sam zeljela da bar budu slicni a kad ono svak po svom..ali na kraju smo ipak nasli neku zajednicku crtu

. I ja sam svoj nedavno pospremila i nosim druge điđe. 
tu haljinu je nosila moja seka poslije vjencanice na svom vjencanju..a ja cu je posuditi jer mi se bas ne da trositi novce za nes kaj bum obukla sad i nikad vise

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.