danas sam bila kod sveki i kaže mi da su nam bratići prije neki dan svi podobijali vodene kozice, a družili smo se s njima za blagdane... i ja onako slučajno pogledala svoga luku (20 mjeseci) i ima po leđima dvije točkice i jednu na ramenu, kao crveni prištić, a jedna točkica mu je malo vodenasta... da li je to to?
sad sam zvala pedicu i ona kaže da pričekam još dan-dva pa ćemo znati na čemu smo i da ga ne dovodim u čekaonicu jer je sad zarazan nego da ćemo to obaviti telefonski ako mu izbije još toga
pitala šogoricu (njena djeca ih upravo imaju) i ona mi kaže da joj njena pedica nije htjela dati hipermangan jer se navodno on više ne koristi
nego su joj u ljekarni preporučili uriage gelpitanje:
1. da li se može djetetu dati nešto za smanjenje simptoma kozica prije nego li to uzme maha (tipa nešto za kratkoročno pojačanje imuniteta, mada sumljam, ne ide to tako nabrzinu), da li promijeniti prehranu dok boluju, uzimati neke multivitamine i sl. ?
2. imam bebača od 3 mjeseca kojeg dojim, da li će mi i on dobiti ili mu još traje imunitet od mene? kako je to općenito kod malih beba? kod njega me je strah visoke temperature i da mi ne bi završio ne daj bože u bolnici pa ću se morati izdajati doma, nositi mlijeko u bolnicu i istovremeno paziti starijeg doma u krastama (koji scenarij)
mislim, nisam se uspaničila nego sam unaprijed zamislila najgoru varijantu da se pripremim ako treba, molim vaša iskustva na tu temu