Sada je: 13 kol 2026, 14:13.
Moderator/ica: nadicab

, ali ništa nije predaleko za dobar šoping
.

od cca 15 gostiju ( prijatelji i kumovi sa klincima ) za juniorov 8 rođendan ( na današnji dan )- malo sam nervozna i jako knap sa vremenom( da se bar stignem presvuči i srediti prije nego mi dođu gosti - a ne ja uvijek ko zadnja
) a za drugu subotu ( koju isto radim) smo pozvali 11 klinaca iz razreda da dođu k nama doma

/size]

.
. Jesi li kupila što zlatnih cipelica
?

lea.marijela je napisao/la:Svečano obečajem da ću posnimit nekoliko primjeraka i poslat vam fotke da vidite da nije to ovdje zafrkancija![]()
lea.marijela je napisao/la: Danas sam bila u posjeti jednom neonatologu u jednoj od njihovih bolnica i nakon kaj sam obavila ono po kaj sam došla spomenem mu ja za Leicu i nakon kaj sam mu pokazala njene slike iz onih dana uveo me u nutra da vidi kak je to kod njihOtprilike ovo je bio moj izraz lica- kad sam ušla u svemirski brod inkubatori su 500 godina ispred naših, oprema je mrak a osoblje nemogu rječima opisat. Još treba uzet u obzir da sam ja padobranac i da tam nebi niti smjela biti oh nemam rječi. Iako im je standard koma i žive očajno bolnice su ima super opremljene i osoblje je nevjerojatno.
Roditelji mogu do svojih prematuriča i svašta oni toga tamo mogu.
Nažalost nije imao puno vremena no obećao mi je da ćemo sjesti na neku kavu i malo pročakulat a još je k tome jako zgodan,bogat,vozi dobru makinu, ima kuću i viksu,svira klavir i pleše!Da ga čovjek svijećom traži nebi ga takvog našao
?

lea.marijela je napisao/la: a još je k tome jako zgodan,bogat,vozi dobru makinu, ima kuću i viksu,svira klavir i pleše!Da ga čovjek svijećom traži nebi ga takvog našao
ja sam gotovo vec pred maticarem 

MaMi je napisao/la:lu, tu mora biti neka kvaka. Znaš kakvi su muški - ko WC-i; ili zauzeti ili posrani.![]()
Zato samo hrabro sa svojim dragim i cipelama kakve god bile u budućnost. Ja navijam za tebe od srca.![]()
lea.marijela, jeste li vi dobro tamo daleko kada ideš po bolnicama i znaš cijene boravka u bolnici za Leu?![]()
Što se tiče cipela u Maroku, pa kako ti broj 41 može biti problem kada si rekla da ima 70% dućana za muške? Pa valjda imaju kakve zgodne zlaćane ili boje breskve za njihove metroseksualce.

pa da nešto i zaradiš nabrzaka
.

i sad mi veli da imam jos vremena..u stilu-do svadbe jel te..e pa sto je previse je previse..pa nemrem jos i to na sebe staviti...

.

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.