joooj, znam da je nekima glupo, ali to uopće nije jednostavno. ne znam renci, ja sam svoju prije 2 stoljeća dobila od svoje krsne kume i ubijam ako mi ju samo netko zametne, pazim ju i mazim, kud ja tu i ona, ako u sekundi ne znam gdje je, oznojim se. tako da-želim ti da si nađeš savršenu pincetu
u irisu sam davnih dana naletila na odličnu pincetu "ellite" fantastična je, isto ju čuvam i pazim ko oko u glavi, moja mama se isto zapalila za nju ali kad sam išla gledati više nije bilo takvih, sad imaju neke drugačije i vidi se razlika, kupila sam mami tu drugu ali nije ko moja
Iz iskustva znam da ćeš promjeniti nekoliko komada pinceta dok ne naletiš na fantastičnu, a kad jednom naletiš na takvu onda ju nećeš ispuštati iz vida.
nakon sto sam zametnula svoju, koja mi je vjerno godinama sluzila, kupila sam u dm-u. ima koso odrezane rubove.
jos je bolja od moje stare (koju sam naravno pronasla isti dan kad sam kupila novu).
ali meni cupanje obrva dodje kao svakodnevna obveza (i sto vrijeme vise odmice stvar je sve gora )tako da sad barem mogu malo promijeniti alat da mi ne bude predosadno