jel tek friska rodilja moze stat pored izvora topline tipa lonac na spakeru ili peglat a da joj nista ne bude?
meni govore da ne smim jer cu ostat bez mlika ako budem kod topline.

Sada je: 28 srp 2026, 19:23.
Moderator/ica: Diami

i tebi i bebi!
Ne zaboravi da ne smiš oprat kosu 40 dana nakon poroda!
Ja bi se bila ubila da nisam oba puta ravno iz rodilišta uskočila u svoju kadu.

10.12.2006.
22.06.2008.
04.07.2010.
jel tek friska rodilja moze stat pored izvora topline tipa lonac na spakeru ili peglat a da joj nista ne bude?
meni govore da ne smim jer cu ostat bez mlika ako budem kod topline.

rusulica je napisao/la:I meni su trpali kruv i svetu sol a robicu do krštenja nisan noću stavljala na sušilo ne da se borim protiv uroka nego protiv matere koja bi me udavila da je vidi na sušilu (a živi blizu) pa sam išla linijom lakšeg otpora.

danijela81 je napisao/la:meni je bilo smiješno kad su ljudi dolazili vidjeti bebu prvi put, nisu smjeli doći "iz mraka" nego su prvo morali stat kraj "vatre" u našem slučaju kraj radijatora jer vatre nema
Ajme ovo je dobro plačem od smija, hahahaha i još kraj radijatora
ovo još nisam čula 

) i nije mi uspjelo
ostat bez mlijeka
) i tako...
iz sedamdesetih i osamdesetih, kojima su ameri uvalili reklame za kravlje angel je napisao/la:Joj Mrđi zar i sa drugim djetetom ti prodaju te priče.I ja sam se svega naslušala u prvoj trudnoći i kad sam rodila ali sam se nekako nadala da sa drugim djetetom će biti malo suzdržaniji.
A što je s nepranjem kose za vrijeme menge? Meni je to
eli je napisao/la:A što je s nepranjem kose za vrijeme menge? Meni je to
ima žena kojima pranje kose, tj. mokra glava stvarno utječe tako da zaustavi mengu na par dana pa opet krene.
meni je to znalo napraviti kupanje u još hladnom moru (početak lipnja).

rusulica je napisao/la:a robicu do krštenja nisan noću stavljala na sušilo ne da se borim protiv uroka nego protiv matere
skorpionka je napisao/la:To su zene lukavo smislile u doba neemancipiranosti, da se barem malo odmore od kuhanja i peglanja.
Krumpirić je napisao/la:al ovo s mlijekom koje nestaje, to ne kužim nikako,
prvo da UMREM OD SMIJEHA JER SAM SVE TE SAVJETE VEC CULA ALI BAS SVE DO JEDNOG:ali znam da sam s 1 djetom odmarala i drugi su radili za mene pa mi je to pocelo ici na zivce a poslije s 2 i 3 sam sve radila odmah sama i nisam dopustala nikom osim mami da mi pomogne u kuci.sad moja kriza svako malo pate jer sam se prerano pocela naprezati nakon poroda.boli me svako malo zdjelica trtica i sta sve ne.moja mama koja inace ne vjeruje u babske price kaze da mi je to sto sam pravo iz rodilista isla rastriti ves na susenje i takve stvari.bla bla bla.
alkemicar je napisao/la:eli je napisao/la:A što je s nepranjem kose za vrijeme menge? Meni je to
ima žena kojima pranje kose, tj. mokra glava stvarno utječe tako da zaustavi mengu na par dana pa opet krene.
meni je to znalo napraviti kupanje u još hladnom moru (početak lipnja).
meni npr![]()
al što ću sad...ako kosu moram oprati, onda moram
nezgodno je to što onda nema pravila na koliko dugo mi prekine mengu
nekada je zaustavi 1 dan, a nekada 2-3 i krene nanovo
e to je sr***
a i dobijem stravičnu glavobolju
nekome smeta, nekome ne, al šta se može
Krumpirić je napisao/la:uh, bez mlijeka se ostaje kad se smočiš, kad se okupaš, kad meteš, čistiš, kad radiš, kad nedobog vježbaš...ma uvijek bratemili![]()
![]()

...ovo mi je superskorpionka je napisao/la:To su zene lukavo smislile u doba neemancipiranosti, da se barem malo odmore od kuhanja i peglanja. Dobra fora

Trenutno korisnika/ca: / i 25 gostiju.