Sada je: 30 tra 2026, 03:33.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

).

. Mažem se laganim hidratantnim kremama jednom na dan (ujutro).Rano ti je. Takve kreme deklarirane su sa uglavnom 35+.
I ne slažem se da nemaju efekta.

eli je napisao/la:za ne upasti u jo-jo efekt bitno je u recesijskim razdobljima života ne odustati od mazanja lica već kupiti neku jeftiniju, a koži ugodnu kremu.

palunkica je napisao/la:Čini mi se da sam negdje čitala da je stvar u genetici a ne u kremama

mirbi je napisao/la:Moja kozmetičarka, a ona radi već 40 godina, kaže da je bitna njega, pa makar to bila i Nivea vulgaris.

Niveu vulgaris (onu iz plave kutije) koristim otkad znam za sebe i to je jedina koja mi skroz paše. Povremeno kupim ponešto da probam, ali se uvijek vratim na Niveu.
bio je jednom jedan članak na netu o sastavu Nivee i neke kreme od 100tinjak dolara ...skoro pa identičan...
ako nađem linkam.

ruzicabon je napisao/la:Kako sam i sama vec u 40-oj kreme za lice su postale neizostavna stvaka, prije se nisam redovito mazala samo po potrebi nekom obicnom hidratantnom.Nasla sam konacno jednu jeftiniju varijantu koja mi bas pase, EVELIN, dnevna i nocna za zreliju kozu, obadvije oko 80 kuna.
a sto se tice jako skupih krema, bilo je na tv-u da je isti sastav i na onoj od 50 kuna i na onoj od 3500kuna
cak su govorili i o proizvodacima
jer uvjek ce se naci kupac za onu od 3500kuna

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot] i 0 gostiju.