Sada je: 25 kol 2026, 21:31.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Mene moja mama nije mazala nikakvim kremicama jer su tada bile jaaako skupe,a i nije ih bilo u blizini našeg stanovanja kako kaže(odrasla sam maltene u zabiti).Zato drage mame mažite svoju djecu što debljim slojem kreme i što većim faktorom jer koža sve pamti... 

mamamia2828 je napisao/la: i nikad je se neću riješit...
Stefanova_mama je napisao/la:Pokusala sam polensku da izlecim homeopatijom i zamalo nisam umrla od alergijskog napada. Odonda nista ne diram, trpim.

pulse je napisao/la:Stefanova_mama je napisao/la:Pokusala sam polensku da izlecim homeopatijom i zamalo nisam umrla od alergijskog napada. Odonda nista ne diram, trpim.
Dobro je da si ovo napisala, jer sam ja imala u planu da ovog proljeća probam na taj način da se liječim od polenske alergije.
Adorabla je napisao/la:A ne rjesava se polenska alergija injekcijama za desenzibilizaciju? Koji je uopce uvjet da to primis?
Stefanova_mama je napisao/la:Adorabla je napisao/la:A ne rjesava se polenska alergija injekcijama za desenzibilizaciju? Koji je uopce uvjet da to primis?
Stefanova_mama je napisao/la:mamamia2828 je napisao/la: i nikad je se neću riješit...
Samo da kazem da ima nade, mojoj mami se povukla pre par godina.

ne zna ni ona.
I meni se jednom desilo nešto slično, samo što sam ipak uspjela da dođem sebi za par minuta pa nisam morala u bolnicu (a zadesili se u nekoj vukojebini, gdje auto moraš da ostaviš kilometar dalje).mamamia2828 je napisao/la:.Ja imam valjda najgoru moguću,a to je na SUNCE

da meni pomaže ta eucerinova protiv alergija na sunce(tako se i zove).Ja koristim faktor 25.Zasad mi je jedino ona pomogla,a isprobala sam ih malo more.Je malo skuplja,ali meni vrijedi tih novaca.Neznam kako bih ljeti bez nje 

mama141705 je napisao/la:meni koza pred ljeto pocne dobivati bjele flekice koje ne bole ali ruzn izgledaju i imam ih po ramenima i trbuhu i ledjima.pomagajte jer smo dermatolog i ja izgubili svaku nadu u izlijecenje.a probali smo sto sve ne

meni koza pred ljeto pocne dobivati bjele flekice koje ne bole ali ruzn izgledaju i imam ih po ramenima i trbuhu i ledjima.pomagajte jer smo dermatolog i ja izgubili svaku nadu u izlijecenje.a probali smo sto sve ne

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.