Sada je: 25 kol 2026, 20:51.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

To obavlja oralni kirurg, jedino se dugo ceka na termin a kroz to vrijeme stomatolog mora redovito cistiti i ispirati korijen da ne dodje do ponovnog oticanja.
Helena71 je napisao/la:apikotomija

17.01.2009.

).
Idem ca.

Helena71 je napisao/la:Boysmama, bilo bi dobro da odes na pregled kod kirurga da ti da misljenje je li za vaditi ili se moze spasiti. Mladji bebac je vidim van trbepa mozes i rendgensku sliku napraviti i s njom otici. Ukoliko je lijecenje bilo neuspjesno i ako se ne moze ispraviti, morat ces izvaditi zub. Nazalost to ti nece puno pomoci u rasporedu prednjih zuba, jer se zubi nece sami prerasporediti u novonastali prostor osim ukoliko se odlucis za ortodontski aparat.

, ja sam tip koji ipak na greškama uči

Krumpirić je napisao/la:bol prilikom vađenja punjenja-neopisivo

17.01.2009.
Pppppprestravljena sam ovim topicom i sve to imam sigurna sam - i plin i bakterije i korijen i granulom i punjenje koje treba vaditi
i sve sve sve i sljedeći ponedjeljak se naručujem kod dva zubara (privatno i neprivatno) da imam dva mišljenja i dvije injekcije protiv bolova i sve dva. Idem uživati dok još mogu 

, meni već sad dođe da si glavu prosvirim od straha šta me sve čeka. Ne bojim se toliko boli koliko te neizvjesnosti šta će biti, hoće li se zub spasiti, hoću li se ja uspjeti spasiti. Danas mi zubarica radi popodne, pa možda danas nazovem, a ako ne danas, sutra najkasnije.

lilly777 je napisao/la:Evo ja morala izvadit sedmicu u 15 tj. trudnoce.
I kaj cu sad kad pusti anestezija? Jel smijem sto protiv bolova osim paracetamola?
Niti moja doktorica, niti kirurg koji mi je vadio mi nisu htjeli dati nikakav atb.
17.01.2009.

17.01.2009.

Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.