Sada je: 18 kol 2026, 19:00.
Moderator/ica: nevenera
.Onda sam čula da su dosta krute ali nepoderive.Meni su draže neke mekše i na čičak pa sam mislila naručiti Thirsties jer sam još čula pohvalno o njima.Vidjela sam Naturine,dosta su tanke ali za guzu od 13 kg i L su malene,a i moja drugarica je nezadovoljna s njima,otišli joj drikeri i ispucale brzo.Bummis....lijep model ali dosta krute.

, u svakom pogledu. nadam se da ćeš i ti biti zadovoljna.
rodine....dolisine....tabitine...naidine....e da i imamo bambino mio! do sad mi niti jedne nisu propustile....i više volim na drukere nego na čičak.....meni to ne smeta...u svakom slučaju ...bolje je nego da je u jednokratnima!ela di ami je napisao/la:i nije mi toliko plastican

. 

.

mogu li naručiti samo jedne?

ali koje lijepe slikice

mamica i tatica je napisao/la:Možeš li mi molim te reći koja je cijena ovih zaštitnih sa dostavom u Hrvatsku? Da li ima i za veće bebe od 15 kg? Da li su veličina prave (s obzirom na veličinu bebe)
Da li ste probale zaštitne vunene od neke hrvatske firme ili osobe koja ih sama šiva?
imaš ovdje upute Krojevi platnenih pelena, zaštitnih gaćica i sl.

Imam priliku kupiti rikki isto M velicinu po povoljnoj cijeni, pa me zanima da li je rikki isto toliko širok i dubok kao airflow? Bembač ima 5 mjeseci i nešto više od 6500, inače je po građi dosta dugačak i mršav.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.