Sada je: 11 kol 2026, 05:29.
Moderatori/ce: latica, Crazy Daisy

Kristina4 je napisao/la:Jedna je stvar ako dijete nece jesti ponekad, dan-dva ili kad je prehladjeno, bolesno, tu i tamo, ali kada to traje danima, iz dana u dan, iz godine u godinu onda je to roditeljima stvarno problem.
LiKmama je napisao/la:jer nije da joj je previse, nije da nece i da joj nije fino, nego nece sama jesti.

, posjela me za stol i rekla mi da popijem. nisam htjela. tjerali su me i nagovarali svi, a meni se u nosnicama sirio odvartni miris i bivalo mi je sve mucnije. kazna za to sto nisam popila bila je da se ne smijem dici sa stola dok to ne popijem.
, ne zelite da su im prva sjecanja ona da se mama i tata deru na njih zato sto nece jesti. I nisam strucnjak, al cini mi se kao plodno tlo za neke od poremecaja u prehrani...
Gledam ga kako mrljavi i izvodi bijesne gliste sa žlicom, maše okolo tako da je više hrane oko njega nego što završi u njemu i želudac me zaboli.

Zato ti savjetujem, zivce u kanticu i za stare dane, s njom u dogovor sto bi htjela jesti, oprosti si paljenje crtica i jedenje pred teveom, ako te bas jako uzrujava sto nece nista i pusti ju.
Sto nema veze s pedagogijom, ali ima veze s tvojim psihickim mirom.

Trini je napisao/la:Zato ti savjetujem, zivce u kanticu i za stare dane, s njom u dogovor sto bi htjela jesti, oprosti si paljenje crtica i jedenje pred teveom, ako te bas jako uzrujava sto nece nista i pusti ju.
Sto nema veze s pedagogijom, ali ima veze s tvojim psihickim mirom.

Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.