Sada je: 10 lip 2026, 19:50.
Moderator/ica: nadicab

Pronosali sam ga noćima i znala sav noćni program 
Zrinkica je napisao/la:Važno je da redoviti kaki, makar i tvrđe.

gogo je napisao/la:danas opet problemi beba je imal krvarenje mozga drugog stupnja i zaboravlja disati pa razmisljaju da ga opet vrate na respirator. nemogu vise mislit glavom.

.sve će bit u redu. 

Odvezli su je na rebro ostavljajući mene sa minimalnom nadom te su rekli ako se prvi tjedan izvuče se tad mogu nečemu i nadati. I eto Antea preživjela prvi tjedan, pa nakon toga još jedan i ubrzo su njene poteškoće bile sve manje. Izašla je negdje oko termina kad je trebala bit rođena a bila bi i još ranije da dan prije nego što je trebala bit otpuštena nije dobila alergiju na kravlje mlijeko i krvave stolice. Nakon otpusta smo pve tri godine prošli sve žive preglede (a bilo ih je gro) i kontrole, vježbali smo do neke godine i pol i uredno je sve dostigla (iako sa malim zakašnjenjima _ osim s govorom, to joj je išlo odlično i sa godinu i pol je znala napamet jednu malu slikovnicu razgovjetno izrecitirat). Onda je dobila uretarni reflux pa smo se s tim borili neke dvije godine, da bi danas bila bez ikakvih posljedica i problema, čak niti s vidom ni s bilo čim drugim.
), a nakon nje sam rodila još Ivana -2007. i Leonu-9.01. ove godine isto ranije (35, i 36 tjedan, trudnoću pratili zbog kolestaza i bili pripremljeni na to) ali bez ikakvih poteškoća po djecu osim kratkog boravka u inkubatoru. Kad ih pogledam najsretnija sam na svijetu i znam da se sva muka svijeta nemože usporedit sa srećom što ih imam. 

super baš se veselim.poljubac Anti.

bravo !

), pa možeš o našim iskustvima s retinopatijom i svim ostalim čitati na našem topiku : viewtopic.php?f=47&t=45460.

a sto se retunopatije tice, tu smo prosli svasta, imali smo retinopatiju 3. Stupnja i radili su nam laser i dali avastin injekcije - ovo drugo je nesto novo i provjeri da li to rade u Splitu. S retinopatijom je sad jako vazno vrijeme, da ga prate doslovno svaki drugi dan jer te zilice znaju brzo rasti, ako dodje do drugog stupnja cesto se zna samo povuci ali ako krene dalje mora se besto hitno poduzeti od zahvata. Nadan se da ce se kod vas povuci samo za sebe... Javu nam kakvi su nalazi. A o tom avastinu pogledaj malo na nasem postu: Vito, 25. tjedana....

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.