evo jedna tortica samo....
Sada je: 06 kol 2026, 12:26.

, našla sam tu na temi jedan tvoj recept za kremu onu sa 3 pudinga, gustinom, keksom,... pa ću napravit nju, napravila sam papučice oduševljena sam kako su ispale, kada bude gotova torta stavljam sliku

ma da opet,mislila sam da sam završila
zamolila me svekrva da ispećem torticu nećakinji! hvala na komplimentu

LTL je napisao/la:ja sam radila od tropskog voća i sira,ide u sir slatko vrhnje za šlag i želatina krema je čvrsta,na stranici ispred je recept
ovo je presjek
http://ltl.coolinarika.com/slike/prikazi/274053

alma28 je napisao/la:Ej Madir, šta se tiće boje u prahu, ja kad radim s njom dodam u šlag kad je još u tekućem stanju i bude mi super.
LTL je napisao/la:draga enđi,sve si super napravila! tako sam i ja želatinu samo zagrijala,nije kipila!
kad sam ulila u sir i kad se to sve hladilo,osjetilo se da se sir steže,ali kad dodaš šlag bila je normalna krema koja se naknadno stisla u frižideru! radila sam ju popodne i drugo popodne je servirana!
jedva čekam da je probaš i javiš rezultate!

upilala sa sto pitanja,za tortu kad sam radila.i jedno mjesec dana sam surfala,tražila,pisala,pantila i onda opet sve pitala Irenu
da mi potvdi.nije komplicirano kako mi se činilo.pitaj šta te konkretno zanima, Irena
će sigurno nać vremena za objasnit,a i ja ti mogu pomoć . 

zapisala sam tvoj recept gusjenice baš je fora,mogu pustit mašti na volju i ukrasit je kako me volja.koma je.

evo mi teta vježbalica došla idemo pol sata vike i plakanja.

Ah vidjela sam ima u svim bojama po 5 kg pakirano, ma gledala sam te prekrasne torte a trebaju mi ideje, na svadbi sam imala tortu sa tom ticinom i bila je prekrasna. Samo me zanima kako se s njom radi.

m savjetovala ako mi treba intezivnija boja,da je ne miješam u tičino nego je sa par kapi vode(vodke)
razmutim i kistom obojam.boja je onda intezivnija.imaš čitav niz pitanja koja sam ja postavljala Ireni
pogledaj malo,sve odgovore ceš pronać,uvjerena sam. 

,predivna je,braaaavo!

naući nas 

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.