Sada je: 10 lis 2026, 21:10.
Moderator/ica: nadicab
alexandra je napisao/la:ma ne mislim to, nego smo bile u istoj emisiji, ti u prilogu, ja uživo.
Ja sam pošizila kad su mi javili da se nitko od guz...nja neće pojavit u emisiji - al mislim si , što drugo i očekivat od njih .
Doslovbno - drugo dijete
Katastrofa!

ali smo ipak uspjeli srediti dva zuba. 

pa bar malo zijeva. naravno nakon što je uspijem uvjeriti da otvori usta 

o prihvaćanju još ni ne pomišljam 
Zubarica koja je odrađivala staz u splitu naravno nije mogla dobiti taj posao
.
. jednu cetkicu drzi on drugu mi i onda smisljaj strategiju
.
alexandra je napisao/la:samo ću ti reć da kod nas smišljanje sabotacija traje već dugi niz godina. taman kad pomislim, e sad nemaš više šta, sjeti se ona, trenutno mrda glavom lijevo desno da joj ne mogu ni potrefit ustao prihvaćanju još ni ne pomišljam

Petice vec slabije tolerise, ali nije pretesko.
a onda naravno s njom opere i pola umivaonika,ostavi ju da vibrira i ode i cereka se i slicno..ali sve u svemu..super!

Njuškica je napisao/la:imam autističnu sestru koja hitno treba stomatologa. Mi smo iz Dubrovnika,i priča je identična kao ona gospođe iz Splita,već 3 godine ne uspijeva doći na red nigdje za popravak zuba. Sad su joj već u takvom užasnom i bolnom stanju da više ne možemo čekati. Od ordinacije u DBk ništa,u Splitu i Zagrebu nema mjesta,a sad čitam da postoji u Puli ordinacija za djecu s pp.
MOLIM VAS da mi netko javi adresu ili tel,ili samo naziv ordinacije da ih kontaktiramo.
Bilo kakvu inf molim vas!

Njuškica je napisao/la:ma kakvi,moja mama već godinama sluša njihova obećanja o tome kako evo samo što nije,a sad su im rekli da nema država novaca za anesteziologa i do daljnjega ništa. U Splitu nema mjesta ,a sestri su se sad već svi zubi upalili,ne može ni jesti, zbog boli je agresivna i tuče sama sebe..ma užas..pa pokušavam saznati za bilo kakvu drugu mogućnost ,da je odvedemo bilo gdje gdje joj mogu pomoći

juhu-juhu je napisao/la:Mi imamo sreću što volimo prati zub.Koliko toliko otvori i nebuni se i maami poznato mi je to griženje četkica.Ja sam se upočetku malo jače dreknula pusti i nakon više puta je upalilo sad samo kažem pusti i upali, ja presretna.Međutim od željeza su nam zubi koma, razmišljam snjim ići zubaru paćemo vidjeti.
Što se tiče Pule mislim da je to u općoj bolnici njihovoj, bar ja imam takvu informaciju.
Andrij koliko ti je dugo trebalo da dobiješ u Rijeci termin za zubara?

Njuškica je napisao/la:zvoni zvoni zvoni i nitko se ne javlja....

Njuškica je napisao/la:evo baš mi je i mama to rekla da su im tim danima operacije,al ona je osobno bila juče i pričala s doktorom,tako da to je otprilike to..

nadicab je napisao/la:dok andrej javi Maji Sever, evo javi se u ORL bolnici u Puli na tlf 051 (mislim da je to pozivni od Pule) 376571

Natrag na Djeca s teškoćama u razvoju
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.