Sada je: 25 kol 2026, 12:20.

Leon pritom naravno urla beskrajno, me znam jel ga to mozda boli,

i da je strah prošao, no uvijek isto. U ova zimska vremena usisavam kuću planski- tata i V u šetnju (moram biti sigurna da su otišli dovoljno daleko), pa tek onda palim usisavač, čistim kuću, perem ga, spremam i javljam mužu da mogu doći kući- obavljen posao. Drugačije- nema šanse!

Lena je napisao/la:nas je taj aspirator za usisavač spasio, s obzirom da ona povraća taj šlajm ako ga ne isčupamo van.
Ne bi ga mijenjala za ništa. Dobro nakapam fiziološku, začepim drugu nosnicu i stavim samo na ulaz u nosić. Lagano pomičem nutra-van i sve povuče. Divota.

Ma jadničci maleni,kad ne znaju još puhati na nos i onda sve to dulje traje,te prehlade.

hipo je napisao/la:Rena 7,kakav je to čepić,ja prvi put čujem![]()
Ma taj šlajm i kod nas ne ide baš van na nos,uvijek nekako se cijedi mimo nosića i ode dolje,sjedne na pluća,ode u želudac,svugdje pomalo,pa onda kašalj jer mu budu uvijek puna pluća.Pa naravno,ide i na povraćanjeMa jadničci maleni,kad ne znaju još puhati na nos i onda sve to dulje traje,te prehlade.
Nadam se da će brzo ozdraviti!
. Kupuju se u privatnoj ljekarni na Dolcu. Služe da se šlajm "otopi" i sa stolicom izlazi van. Zamolila sam u ljekarni da mi malo pojasne o čemu je riječ, no vrlo šturo sam dobila odgovor- čepići od borovih iglica, za bebu od 16 mjeseci primijenjuje se 1 dnevno. Zvala sam telefonom, nisam bila osobno, pa nisam ni htjela pilit dalje. Eto, zato ih i ne koristim, no čini mi se da ću morati.
Rachica je napisao/la:ozopulmin čepići su super stvar. stavi navečer prije spavanja.

još ne pušu nos i urlaju kada vide arianu jer znaju da nema pregovora.

podocnjaci forever je napisao/la:No, već nakon dan-dva zaista je od pomoći,...prosto katarzično djeluje na čovjeka kad vidi kako se postupno taj šlajm zgušnjava, pa zeleni, dok na kraju aspirator ne usisa sadržaj nosa full montyi još ako se i grlo pročistilo nakon sirupa za kašljić i iskašljavanje, di ćeš većeg veselja
Trenutno korisnika/ca: / i 3 gostiju.