Imam Hespove Sana S, ali majko mila, škripe kao lude i naravno da mi se mali budi svako malo, jer ne samo da škripe kad se okrećemo na krevetu, nego i kad se samo malčice pomaknemo.
I već mi to stvarno ide na živce!
Sada je: 09 kol 2026, 14:46.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971

I-STA je napisao/la:Zwerka, kako ti mene znaš nasmijati sa svojim problemima, to je čudo jedno! Pa tebi ni Gustav nije ravan.

Zwerka je napisao/la:rusulica, kod mene su letvice na krajevima spojene s plastikom, ne metalom, pa ne znam da li bi taj WD ili kako već djelovao..
. Dala sam kvragu i krevet i proizvođača sto puta a nije da je bila neka jeftinjara i nije stara soba a već nakon 6 jeseci mi se to događalo. Jednom smo čak usred noći propali (spavali smo) jer su se vide izvidale. Ma talijanski shit - skupo, lijepo a nekvalitetno
i MM čuje.) Što bi to moglo biti??? Stvarno već LUDIMO. Počne tiho pa onda pojačava i traje nekih desetak minuta.Baš neko iritantno pištanje,kao kad zvoni u ušima ali velim puno jače.Što je to????

a jesi me nasmijala ovim postom..a nemam pojma da nije možda voda u cijevima, noću se sve bolje čuje. Možda nekom gori mašina(perilica robe) pa kroz ventilaciju dolazi zvuk iz vc-a
). Inače to silikonsko sam kupovala u lidla za nekih niti 15 knrusulica je napisao/la:Može i na to silikonsko ulje (ili wd pretpostavljam). Ja isto iman dijelova di škripi drvo o drvo i to silikonsko ulje me preporodilo. On nije trajno rješenje, to treba ponovit otp jednom u dva - tri mjeseca ali za to vrime se naspavam ko beba (osim kad L spava između nas što je često). Inače to silikonsko sam kupovala u lidla za nekih niti 15 kn

neznam ali iritantno je,baš ko zvonjava u ušima al glasnije...do sad se nije događalo,počelo nedavno.Toliko je glasno da me probudi. Valjda nisamrusulica je napisao/la::lola jesi me nasmijala ovim postom..a nemam pojma da nije možda voda u cijevima, noću se sve bolje čuje. Možda nekom gori mašina(perilica robe) pa kroz ventilaciju dolazi zvuk iz vc-a
luda... I MM smeta taj zvuk...Hmmm....

i mi doselili prije tri, isto svi mrgudi, nema predstavnika, svi posvađani. Mi smo zbog tog imali velike probleme s vlagomtj nerješavanjem toga 3 godine 

rusulica je napisao/la:Joj što mi fali zwerka u ovakvim postovima, imala je originalne izjave. Baš bi volila da se javi samo da znam ako su završile škripave podnice.

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.