Sada je: 06 kol 2026, 12:22.

Playstation 3 ili Wii?

Svaštara - informacije o svemu i svačemu, što i gdje kupiti (od haljine do parketa), kamo na izlet, čime i kako čistiti, kako sve to platiti...

Moderatori/ce: Potica, Nana1971

Playstation 3 ili Wii?

PostPostao/la franika » 20 vel 2010, 00:33

Dvoumimo se da li da N i F (zajednicki poklon) kupimo za rockas Playstation 3 ili Wii? Znam da Wii ima one fore da rukama imitiras pokrete u igrice i to putem neke vrste daljinskog no grafika, mogucnosti i ino je na puno nizoj razini od Playstationa 3 (tako mi rekao stricek prodavac u Algoritmu-ja o obome pojma nemam).
E sad, mi do sada nismo imali nikakav Playstation (ni 1 ni 2) tak da ja nesto i ne kuzim te prednosti ovog br.3 a taj Wii mi se cini dosta originalan i da te usput malo potjera i da radis nesto s tijelom dok igras a ne samo stisces gumbe. No kako je poklon za djecu a poznavajuci njihove afinitete, nekako mi se cini da bi Franu vise odgovarao Playstaion jer je vec navikao na taj tip komandi i igara (po sistemu sjedi drvo na drvo i udri po igricama :lol ) a za Niku mislim da bi idealan bio Wii s obzirom da je ona sva od pokreta. E sad, sta od toga uzeti, oboje ne dolazi u obzir, pa da vas pitam, kakva su vasa iskustva sa te dvije konzole?
franika
Ovisna sam
Ovisna sam

Re: Playstation 3 ili Wii?

PostPostao/la mamashnita od noje » 20 vel 2010, 00:42

ja bih ti rekla wii, a mm bi ti rekao ps3 (to mi imamo i meni je bezveze).
mamashnita od noje
Muza

PostPostao/la Hope77 » 20 vel 2010, 02:04

Mi imamo PS3 i moja oba muškarca su oduševljena , i mali i veliki :lol

Većina igrica se može, ali ne mora, igrati online (online uvik igra MM sa svojom ekipom iz cile Hrvatske, a i šire, imaju neke grupe i slično, pa svi zajedno igraju protiv drugih ekipa iz cilog svita), a mome frajeru smo za sad kupili samo jednu igricu i to omiljeni crtani Cars i s tom igricom je oduševljen.

Edit: prednost PS3 je u tome što je super slika igrica, nekad izgledaju kao pravi filmovi i što se može igrati online (možeš ići na MiB preko PS3 ako hoćeš ;) )
Hope77
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Lena » 20 vel 2010, 13:08

glasam za Wii.
jedina stvar koja može ukalupiti u zajedničku igru one od 4 i 40.
interaktivan, klinci to obožavaju, ja sam navučena na Wii fit i oplakujem zadnjih dva tjedna što nije doma. Radi na balansu i kontroliranju istog, formira im pravilno držanje itd. (ovo zadnje je za Wii fit isključivo)
Sve ostale konzole su mi bljak jer su sjedalačke i klinci su statični.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la palunkica » 20 vel 2010, 13:16

I mi razmišljamo o tome, meni se osobno više sviđa Wii upravo zbog toga što te donekle prisiljava da se krećeš. Na netu imaš puno rasprava uglavnom se svode na to da oni koji imaju Wii kažu da je on bolji, oni koji imaju PS hvale njega.

Wii ju je u zadnje vrijeme pala prodaja, možda bude neki poboljšani model.
zvrkic 12/02
palunkica
od opernballa do heavy metala

PostPostao/la Novamama » 20 vel 2010, 17:01

mi smo imali ps2, malo ga koristili i prodali ga.
kupili wii i oduševili se!
igramo non stop - što tenis, stolni tenis, košarku, skijanje.. ma sve sportove, i sve je super.
imamo i onu wii fit ploču.
ne znam kakve igre vas zanimaju i da li su na ps3 te bolje, ali wii ima neke fenomenalne, na kojima je grafika odlična.
Novamama
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Buhtlica » 20 vel 2010, 19:44

padam s marsa i samo me zanima koliko košta taj wii.
ništa ni o čemu ne znam, samo znam par ljudi koji ga hvale i vječito to igraju, ja sam jednom probala, činilo mi se jako dobro, ali to je sve od mog iskustva.
Z. 2002.
J. 2003.

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead."
Buhtlica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Novamama » 20 vel 2010, 20:45

wii u algoritmu košta oko 1.500 kn.
ps3 oko 1800.
a onda kupuješ dodatke..igrice.. i tak.. skupi se.
meni je najbolje što sam ja bila glavni zagovornik da to kupimo. :mrgreen
Novamama
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Buhtlica » 21 vel 2010, 09:13

a kad kupiš wii, jel dobiješ uz njega već neke igrice ili u startu moraš još dokupljivati?
Z. 2002.
J. 2003.

"Some people never go crazy. What truly horrible lives they must lead."
Buhtlica
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Novamama » 21 vel 2010, 09:33

uz wii konzolu dobiješ jedan kontroler (za igranje) i igricu wii sport na kojoj ima dosta igara, sve većinom sport.
ako kupiš dodatno ploču wii fit (a to je super, pogotovo za mame ;) ), koja košta 700 kn, uz nju dobiješ FIT plus igru: uglavnom fitnes vježbe, joga, aerobic, i skijanje je na njoj.

minimalno ti treba još nedan kontroler da možeš igrati u parovima (cca 100 kn) i to je za početak to.
Novamama
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Lena » 21 vel 2010, 10:34

Wii nije skup toliko u početku, ali ima pun kufer dodataka koji se kupuju.
Sada, obično dolazi u paketu sa Sport resortom (paket sportskih igara) i s njim dolazi jedan kontroler i jedne nunčake. Mislim da ide i nastavak za kontroler Motion plus (barem vani kad kupuješ ide)
Kao što je Novamama rekla, ako hoćeš Wii fit, onda je najbolje kupiti paket u kojem dolaze Balance board i igrica. Ima puno igara za postizanje bolje ravnoteže (vezane uz kojekakve sportove. mi ih doživljavamo kao prave igrice i najviše smo na njima), koje ujedno troše i energiju, vježbe snage, aerobne vježbe i jogu.
"The big wheel keeps on turning On a simple line day by day The earth spins on its axis One man struggle while another relaxes"
Lena
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Novamama » 21 vel 2010, 20:50

ne znam kako to reći na način da se smije, ali veeelika razlika (još uvijek) između wii-ja i ps3 je što se wii može softverski podesiti da se na njemu igraju malo jeftinije igrice. ak me razumijete ;)
ps3 još nema tu mogućnost ;)
Novamama
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la Rogue » 21 vel 2010, 21:44

wii :1 iz prakse
mozes se i preznojiti dok se na njemu igras, sto mi je super s obzirom sve vise sjedilacki nacin zivota
slika17.01.2009.
Rogue
Ovisna sam
Ovisna sam

PostPostao/la Novamama » 21 vel 2010, 22:00

morat ćemo turnir jedan forumski organizirat.
i mi se uredno preznojimo. a i redovito kad nam dođu gosti moram tražiti rezervne majice (za goste) :lol
Novamama
Asimilirana
Asimilirana

PostPostao/la adea » 21 vel 2010, 23:29

wii
adea
Povremeno i pišem
Povremeno i pišem

Natrag na Mame (i tate!) u akciji

Na mreži

Trenutno korisnika/ca: / i 7 gostiju.