Sada je: 02 kol 2026, 00:53.
Moderatori/ce: latica, snowwhite

i juuuuu, kak smo veliki
Jest da nije uopce naucila kociti, niti se trudila previse, ali joj je bilo bas fora sjutiti se niz brdo, a da mi onda jurimo za njom
Zato vec danima imam takav muskulfiber da jedva hodam, a uopce se nisam za pravo skijala 
mi ove godine na zalost nismo isli, Ivona mi ipak nekak premala, ali zato je sljedeca sezona sigurno nasa

Ne sjecam se da sam uopce vidjela ovaj topic tu. 

), nije bas neki sportski tip, ali se trudi i velik je ziheras (i opet, mamino dijete). Svasta zna sam napraviti, sredit, poslozit, uzasno je samostalan i hoce sve sam (za razliku od L.). Motorika mu je i dalje na zavidnoj razini.

aj napisi jos koju rijec, sta radite, kako radite, sta znate/ne znate...

joj za krepat od smijeha kak ga moze izbacit iz takta, zna sva slova (to sam vec pisala) i citati kratke rijeci, zna prepoznati vecinu brojeva, ali je vise fasciniraju slova nego brojevi (mamino dijete
pa kad vidi u ducanu neku igracku koja joj se svidja, a procjeni da nema smisla da ju odmah zica, onda pita jel to moze dobiti kad bude slavila 5 i pol godina.
Meni ih je gust gledati i slusati. I dalje OBOZAVA mace tak da mislim da cemo se u skoroj buducnosti upustiti u nabavku jedne.
Mm i ja uvjereni smo da je on mini, mozda fakat brijemo jer ga gledamo uz L. koji je preko 20 cm visi.
A i ljudi ovdje mi se snebivaju kad im velim koliko je star, misle da ima manje od dve godine.

ma daj?K se boji cura
Mi smo se u pocetku stalno sokirali, ali sad nam je vec normalno. Ali oni u vrticu jako puno rade u vezi slova, a i nju to zanima 
Ok su na odredjenoj udaljenosti, ali ako se pocnu priblizavat, dijete trci mami/tati pod noge. 

Natrag na Od prvih koraka do prvog razreda
Trenutno korisnika/ca: / i 13 gostiju.