Evo konacno malo vremena za forum, pa da se vratim na topic
Kao prvo probala sam ove dm kapsulice od ruze koje je preporucila folne, i stvarno su mi dobre. Imala sam jos staru kremu (u potrazi za novom) i sama krema mi nije bila dovoljna, koza me isto zatezala, ali kad bih ispod stavila tu ampulicu bilo mi je bolje. I koza se zacudo ne masti.
Sto se tice Bioderme, skuzih da doma imam njihov gel za pranje lica, ali me dosta koza zateze. No kad ga potrosim potrazit cu tu micelarnu.
Doduse, meni ciscenje lica nije potpuno (mislim u mojem sustavu razmisljanja) ako se ne operem vodom. To je valjda od ispiranja mozga u djetinjstvu
Nego, dobih uzorak kreme Nux Reve de Miel, nesto biljno + med, kad sam se namazala moji frkali nosom da smrdi

uglavnom na uputama je pisalo tocno ono sto je eli rekla, da se stvara impregnacija na kozi koja onda cuva vlagu. eli svaka cast! po onome sto sam nakon par dana koristenja vidjela mogla bi mi odgovarati, jos mi se nisu pojavili ti sicusni miteseri (uvijek sam mislila da su problem veliki miteseri ali ovi moji su me razuvjerili, tako su mali da ih je skoro nemoguce istisnuti ...)
I da, definitivno je nesto vezano uz vodu, jer me nakon problema s licem uzasno pocela zatezati i koza tijela, a vidim da se i deckima pocinje perutati koza lica, sto ce reci da je to sve posljedica ove nase divne zagrebacke vodurine
Kad smo preko ljeta na moru i koristimo kisnicu, ne treba mi niti krema za lice (iako je redovno stavljam) a o losionima za tijelo da ne pricam, njih ne vidim do povratka u zg.