LiKmama je napisao/la:Ne, ne, Thalia, to ti je osveta AS za to kaj si upiknula dobru masinu.

još gore, dobili smo je na poklon, kao rabljenu - neće dugo

Sada je: 08 kol 2026, 15:56.
Moderatori/ce: Potica, Nana1971
LiKmama je napisao/la:Ne, ne, Thalia, to ti je osveta AS za to kaj si upiknula dobru masinu.

):
paolla je napisao/la:thal- jesu i ovi prije tebe imali tih problemma sa sjedalicom?

thalia je napisao/la:nikome se to ne događa, samo nama.
možda imamo ukletu AS
al' i za masinu vrijedi isto... upokoji i jedno i drugo... 
skorpi, zasto ne candy pecnicu?
Nije se s njom ništa velikog događalo, tajmer bespijekoran i jednostavan, sve ove kompliciranije funkcije pečenja odlične, samo ta jedna funkcija me užasno nervira od starta. Inače, sreća da ja rijetko pečem kolače pa da me uzruja ta funkcija, i većinu stvari radim s uključenom ventilatorskom opcijom, ali eto, dovoljno da mi baci na živce povremeno kad vidim da jedan kraj zagara a drugi ne. 
skorpionka je napisao/la:imala fuge na pločicama (kupila bi one pločice laserski rezane koje stavljas jednu uz drugu bez fuga)
Stefanova_mama je napisao/la:Nek je TM izvadi iz kola, ne zahteva nikakvu snagu, otkacis tkaninu sa onih zabica, uzmes uputstvo i postoji slika kako tacno pojasevi treba da stoje, otkacis ih i zakacis pravilno, onda vratis tkaninu i nek je TM zakaci u kola.

Baš mi se čini da se na sjajnima sve vidi.
a da ne govorim njihovi dostavljači (%$//&"!!%%&
) koji su mi namjerno oštetili namještaj jer sam ja bila sama i trudna kad su došli i mislili su iz mene izvuć još love 

rusulica je napisao/la:Što vam je s mat pločicama??

skorpionka je napisao/la:skorpi, zasto ne candy pecnicu?
Moja nekako od starta ne peče ravnomjerno na onoj najjednostavnijoj varijanti pečenja pomoću grijača.

Mozda onda kod tvoje je marka u pitanju. Ja znam za dvije koje su neravnomjerne pekle zato sto su malo nakoso stajale (nijedna nije Candy).

Natrag na Mame (i tate!) u akciji
Trenutno korisnika/ca: / i 0 gostiju.