Sada je: 30 tra 2026, 03:52.
Moderatori/ce: nevenera, ivana7997

Rimaithor je napisao/la:Meni YSL iz Hong Kongatraje vec 4 mj. i još nije pri kraju
![]()
.

Rimaithor je napisao/la:Kupila ovu essence od dvajst kuna koju je predlozila JiA. Skruseno priznajem da je stvarno dobra

Je, kratko traje ali sve one za dvjesto i sitno kuna su mi trajale možda 50% duže. 

Ili ima neka provjerena nerecesijska, ali da nije HR
skorpionka je napisao/la:Ili ima neka provjerena nerecesijska, ali da nije HR
imam dvije omiljene
YSL effect faux cills
Diorshow blackout

palunkica je napisao/la:Idem sutra kupiti tu YSL

Barbi je napisao/la:Ne, ne, meni Diorshow nije nešto, imala sam ih par dok je bila nestašica YSL-a. Ova YSL je puno bolja.
Ja sam zasad još uvijek zadovoljna recesijskom.

)
onda sam si ipak kupila jednu nerecesijsku, clarins, smedju (volim smedje maskare) i za sada sam vrlo zadovoljna, ima tanku finu dlakavu cetkicu. istina, ne mazem se svaki dan pa jos nemam toliko "iskustva" da ju mogu jako pohvaliti/pokuditi

TmamaKiN2 je napisao/la:ja sam ponukana odusevljenjem tu na forumu kupila tu recesijsku, no ona se meni razmazuje ispod ociju![]()
Duga je napisao/la:Zadnja dva mjeseca koristim MaxFactor False Lash Effect - maskara koja stvara efekt umjetnih trepavica
http://www.maxfactor.com.hr/oci/false-lash-effect
i fantastična mi je!
(i inače sam se uvijek vraćala njihovoj maskari 2000Calorie nakon što sve i svašta isprobam, ali ova mi je)

Dala sam joj još jednu šansu.

Svaku maskaru koristim u prosjeku tri, četiri mjeseca. Mažem se svaki dan osim na godišnjem.
bliže 3 nego 4 mjeseca mi je uobičajeno trajanje svake maskare.Trenutno korisnika/ca: / i 1 gost.