Uglavnom možeš doći tek poslije podne, a meni to niš ne znači, kad
ionako idu doma isti dan

Sada je: 26 kol 2026, 00:16.

), mi smo dosli u 8h u Klaicevu, do 10:30 sam bila s njim, onda su ga odveli na op. (dobio je sirup koji izaziva kratkotrajnu amneziju, ne sjeca se nicega), za sat vremena je bio gotov, ja sam ga docekala ispred op. sale, i bila s njim do 20h. Mi smo vadili sve tri. Djeca koja su operirala samo trecu mandulu isla su kuci u 18h. Dakle majke su s njima cijelo vrijeme osim 1h, vrijeme neposredno pred op. i samu operaciju. 

Mama Mia28 je napisao/la:Iz nosa trenutno curka nešto blago zeleno,ali ne jako.
.Blago zeleno zvoni na bakterijsku infekciju.

to što gotovo stalno
diše na usta umjesto na nos(tako diše i kad nije bolestan)
držite se, naravno da ti je pomisao na operaciju Jučer mi nije htjela dati uputnicu za bris,veli da ona ne vidi razlog da je da
,sad kad vrtim film unatrag,on diše tako i kad je zdrav.

Ne hrče dok spava,možda malo tu i tamo ali kad je bolestan.
Usta ima malkice otvorena kad diše,nije da zijeva jako.
Zabrinuta sam,sad kad vrtim film unatrag,on diše tako i kad je zdrav.
Znam da nisam doktor ni specijalist, ali sve mi smrdi na to da će morat vaditi tu mandulu zbog ovakvog disanja...
, čim ovo prođe neka ga otorinac pregleda i sigurna sam da će sve biti ok nakon pregleda.
) isto je važan podatak za djecu s uvećanim, a da su "zreli za operaciju" je specifičan izgled - donji di čeljusti pomalo obješen od stalno otvorenih usta, pomalo tužna facica, ali uz to, i opet, ide i hrkanje kojeg kod vas gotovo ni nema (osim malo u infektu).

donji di čeljusti pomalo obješen od stalno otvorenih usta, pomalo tužna facica, ali uz to, i opet, ide i hrkanje kojeg kod vas gotovo ni nema (osim malo u infektu).

je potpuno u pravu što se tiče nosa i ušiju.
.Falim te bože pa je sa 7 godina naučio ispuhati nos kako treba.
IINA je napisao/la:Nakon toga treba jako puhnuti u začepljen nos

Trenutno korisnika/ca: / i 2 gostiju.