ja imam skroz uvučene bradavice, a kad počnem dojit (oba puta) polako izadju i na kraju su svo vrijeme dojenja vani
Sada je: 29 srp 2026, 22:08.
Moderatori/ce: Diami, nevenera
Krumpirić je napisao/la:niplette nisu najpametnija stvar na svijetu-to nisu cice nego dude, moglo bi se dogodit da dijete od njih ima konfuziju
ja imam skroz uvučene bradavice, a kad počnem dojit (oba puta) polako izadju i na kraju su svo vrijeme dojenja vani
ivana7997 je napisao/la:niplete ne sluze za dojenje, nego za izvlacenje bradavica. pa ne mogu izazvati konfuziju
i dojila sam sjedeći, a to je bilo katastrofa jer su mi se ukliještila leđa tako da se skoro nisam mogla micati!
Krumpirić je napisao/la:ivana7997 je napisao/la:niplete ne sluze za dojenje, nego za izvlacenje bradavica. pa ne mogu izazvati konfuziju
sorry, ja sam mislila na šeširiće.

a moje minimalne...doduše, prvih nekoliko mjeseci dojenja su bile ogromne, bar meni...vidim da nekim ovdje to ne bi bilo ništa, mini cice...prije sam uvijek mislila da većih problema imaju one s manjim prsima, tek kad su mi cice postale dvije ogromne napuhnute lopturine, skužila sam da ima i onih kojima je puno gore nego meni.

Trenutno korisnika/ca: / i 34 gostiju.